ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Νέα πολιτική κίνηση από αποχωρήσαντες του ΠαΣοΚ


Νέα πολιτική κίνηση από αποχωρήσαντες του ΠαΣοΚ

Νέα πολιτική κίνηση από αποχωρήσαντες του ΠαΣοΚ
Θα επιδιώξουν τη συνεργασία «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου»
 Μια νέα πολιτική κίνηση, στην οποία θα επιδιώξουν τη συνεργασία «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου» θα προσπαθήσουν να συνθέσουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής με τους καθηγητές Αλέξη Μητρόπουλο, Νότη Μαριά και Νίκο Κοτζιά καθώς και τους Νίνα Κασιμάτη και Αντώνη Κοτσακά. Όλοι τους προέρχονται από το ΠαΣοΚ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες βουλευτής του ΠαΣοΚ και αποχώρησε καθώς αντιτάχθηκε στα μέτρα του μνημονίου ενώ οι κκ. Μητρόπουλος και Μαριάς συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η κυρία Νίνα Κασιμάτη και ο κ. Αντ. Κοτσακάς  ήταν μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ. Ο κ. Ν. κοτζιάς ήταν παλαιότερα στενός συνεργάτης του κ. Γ. Παπανδρέου.

Το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη της νέας υπό σύσταση πολιτικής κίνησης, όπου εκτός από τα μέλη του προεδρείου μίλησαν και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και η 14σέλιδη διακήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: