ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Eξορία για πάντα π@%^@#$@$στη

Εξακολουθεί να προκαλεί ο Πάγκαλος διασύροντας τον ελληνικό λαό…

Διαβάζοντας σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στον ηλεκτρονικό τύπο, σοκαριστήκαμε ξανά με την ξεδιάντροπη προκλητική δήλωση του … αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος καλεσμένος στην εκπομπή «Le Monde en Marche», αποκάλεσε τους «Αγανακτισμένους» ως «μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μ*λ*κες». 
 Με πόνο ψυχής γράψαμε το παρακάτω σχόλιο: “ Οι πολιτικοί του μέλλοντος πρέπει να είναι..
εντελώς διαφορετικοί από αυτούς που κυριάρχησαν στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Λυπάμαι ιδιαίτερα για τις απαράδεκτες φράσεις του συγκεκριμένου πολιτικού…” Βέβαια κάθε κανόνας έχει εξαιρέσεις και στην προκειμένη υπάρχουν και σωστοί πολιτικοί…
 
Με τη νέα πρόκληση του υβριστή οι θιγόμενοι είναι χιλιάδες και για να μην συμβούν επί πλέον εσωτερικές καταστάσεις προτείνουμε στον πρωθυπουργό της Ελλάδας ν’ αποβάλει τον υβριστή από την κυβέρνηση συνεργασίας καθόσον ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: