ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Eνα τζιν τονικ την ημερα τον γιατρό τον κάνει πέρα


Πρώτον, κάθε μάρκα τζιν έχει διαφορετικά βότανα (βότανα και μπαχαρικά). Το μείγμα φυτικών ουσιών δημιουργεί τα αρώματα και τη γεύση, μοναδική για κάθε μάρκα τζιν . Τα περισσότερα βότανα, είναι φυσικά βιολογικά βότανα, πλούσια σε βιταμίνη C και γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Το Juniper είναι πάντα το βασικό συστατικό, άλλες ουσίες όπως ο κόλιανδρος, το φασκόμηλο, το μοσχοκάρυδο, το δεντρολίβανο, το κύμινο και η ρίζα αγγελικής μπορεί να περιλαμβάνονται στο τζιν.

Δεύτερον, είναι άρωμα. Κάθε μάρκα τζιν έχει το δικό του μοναδικό άρωμα του. Η διαφορά μεταξύ των εμπορικών ονομάτων Τζιν είναι τεράστια. Οι περισσότεροι καταναλωτές δεν το γνωρίζουν αυτό, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν γευτεί μόνο μία ή δύο μάρκες τζιν.

Τρίτον, κάθε Τζιν είναι αποσταγμένο διαφορετικά. Τα καλύτερα τζιν είναι αποσταγμένα 3 έως 5 φορές για την αφαίρεση των προσμείξεων. Στη διαδικασία της απόσταξης, κάθε τζιν έχει μοναδική τυποποίηση, που του παρέχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.


Ας δούμε όμως ποια είναι τα ιατρικά του οφέλη:

- Ένα από τα πιο συνήθη οφέλη του τζιν, για την υγεία μας , είναι η καλύτερη φυσική θεραπεία της αρθρίτιδας. (Για αιώνες το χρησιμοποιούσαν ως φάρμακο σε αντιφλεγμονώδεις συνταγές)

- Έχει παρατηρηθεί επίσης ότι η μέτρια κατανάλωση του τζιν βοηθά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και στην απώλεια βάρους. Αυτό με τη σειρά του, μας βοηθά στη μείωση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

- Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι το τζιν έχει μια διουρητική δράση και βοηθά στην αποβολή περισσότερου νερού από ό,τι οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο ποτό.

'Ετσι λοιπόν ένα τζιν με τόνικ και πολύ λεμόνι κάθε βράδυ είναι ότι το καλύτερο για την υγεία μας.

Πηγή:iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: