ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αλλη μια UFO πλάκα αποκαλύφθηκε


alt

Τελικά η είδηση με το πτώμα του εξωγήινου στη Σιβηρία απεδείχθη μία κακοστημένη φάρσα. Φυσικά η επιστημονική κοινότητα δεν "πιάστηκε κορόιδο" και δεν ασχολήθηκε με αυτή την φάρσα.
Ο αρχισυντάκτης όμως μίας τοπικής εφημερίδας Kabansk-Info, όταν το είδε το συγκεκριμένο βίντεο φοβήθηκε μήπως πρόκειται για το πτώμα κάποιου παιδιού με παραμορφωτική ασθένεια που ίσως έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης και έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.
Όι αστυνομικοί εντόπισαν τον Sasha και αξιωματικοί τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του. O νεαρός αναγκάστηκε να ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι ο "νεκρός εξωγήινος" ήταν δικό του δημιούργημα και επομένως επρόκειτο περί φάρσας. Ακόμη τους εξήγησε πως έφτιαξε τον εξωγήινο και ποια χρώματα χρησιμοποίησε για να το ζωγραφίσει.

Ο ίδιος δηλώνει πως σκοπός του ήταν να κάνει πλάκα στους φίλους του και όχι να εξαπατήσει κάποιον. Έδειξε και έκπληκτος με τα views που συγκέντρωσε το βίντεο του. Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως του έγινε απλή επίπληξη για την αναστάτωση που προκάλεσε, εξάλλου ο άνθρωπος δεν είναι και εγκληματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: