ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πρωτομαγιά στην Κατεχάκη


Το κίνημα "Δεν πληρώνω" δεν μπορούσε να λείπει από την Πρωτομαγιά. Η Επιτροπή ανοίγει τα διόδια της Αττικής οδού στην Κατεχάκη (περιφερειακή Υμηττού - είσοδος Κατεχάκη), γεγονός που θα συνδυαστεί με γλέντι, με ροκ και λαϊκά συγκροτήματα, καθώς επίσης φαγητό (ελληνικό, ήτοι σουβλάκια) και ποτό.
Εμείς θα είμαστε εκεί. Με τα παιδιά μας, για να τους δείξουμε ότι η Πρωτομαγιά είναι μια μέρα για να βγεις στον δρόμο και όχι για να βγεις να… πιάσεις τον Μάη. Για να τους μάθουμε να παλεύουν.

Όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.denplirono.info, εκεί όπου οι επιτροπές αγώνα ενημερώνουν για τις κινήσεις τους. Θαρρώ ότι υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για τον Θοδωρή Πάγκαλο (μαζί να τα φάμε -τα σουβλάκια- υπουργέ), αλλά και για τον Δημήτρη Ρέππα (οι τσαμπατζήδες κερνάνε σουβλάκι, τσάμπα υπουργέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: