ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Αυτός είναι πραγματικός Έλληνας. Ειναι και δήμαρχος. Εσεις τον ψηφίσατε


Ο δήμαρχος βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κασιδόκωστας, μιλάει στο «Πρώτο Θέμα» και σχολιάζει τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με τον γιό του Πάρι και τη άδεια που πήρε από το Πολεμικό Ναυτικό όπου υπηρετεί με σκοπό να βρεθεί στην Καραϊβική για επαγγελματικούς λόγος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κασιδόκωστας «και χάρη μάς έκανε που πήγε φαντάρος. Αν ήθελε, δεν θα πήγαινε καθόλου φαντάρος, καθώς είναι κάτοικος εξωτερικού. Έχει ελβετική υπηκοότητα και, αν ήθελε, δεν θα είχε καταταγεί ποτέ». Τονίζει πως ο γιός του βρέθηκε στο εξωτερικό «για δουλειά. Δεν πήγε για διασκέδαση. Αν ήθελε να διασκεδάσει, θα πήγαινε κι εδώ», ενώ συμπληρώνει πως «στο κάτω-κάτω της γραφής το τι θα κάνει στην άδεια του είναι δικό του θέμα, έτσι δεν είναι; Το να κάνει σέρφινγκ σημαίνει ότι έκανε κατάχρηση της άδειάς του;»
Πηγή: newstime.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τον ετοιμάζουν και αυτόν για δήμαρχο ή άλλου είδους πολιτικό, αλλιώς δεν υπάρχει λογική εξήγηση για την κατάταξη του στον Στρατό...