ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΠΑΣΟΚ: Ομοβροντία κατά Παπακωνσταντίνου, οι γυναίκες βουλευτές θυμούνται τι έλεγαν παλιά…

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ κατά την ενημέρωση που έκανε σήμερα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Πρωτοστάτησε η Βάσω Παπανδρέου που μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους και ζήτησε ευθέως αλλαγή πολιτικής.
Η Βάσω όμως δεν ήταν μόνη της. Η ομοβροντία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά του Παπακωνσταντίνου είχε κυρίως άρωμα γυναίκας. Η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε: “Δεν με έχετε πείσει. Ως αντιπολίτευση είχαμε ανεβεί στα κεραμίδια για τα 28 δις που είχε δώσει η ΝΔ στις τράπεζες και τώρα κάνουμε τα ίδια.”
Και η Σοφία Γιαννακά διαμαρτυρήθηκε: “Νιώθω ότι θέλω να στηρίξω την κυβέρνηση, όμως δυσκολεύομαι λόγω των ανακολουθιών. Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: