ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

H ταινία " Η Κληρονόμος " συμβαίνει στην πραγματικότητα


H πολωνική Βάρτα Πόζναν σε «καλά» χέρια

Η πολωνική ομάδα Βάρτα Πόζναν τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στις χαμηλότερες κατηγορίες του πολωνικού ποδοσφαίρου και φέτος δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στη Β’ Κατηγορία και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η λάμψη της ομάδας μπορεί να έχει περάσει στο παρελθόν, με τις νέες διοικητικές της κινήσεις όμως έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Η νέα διευθύντρια της ομάδας είναι το πρώην μοντέλο του Playboy Ιζαμπέλα Λούκομσκα-Πιζάλσκα, η οποία ανέλαβε πριν από μερικές μέρες τα καθήκοντά της με την υπόσχεση ότι θα είναι αμείλικτη στα θέματα που αφορούν την πειθαρχία της ομάδας!

Η Ιζαμπέλα, η οποία έχει φωτογραφηθεί για πολλά αντρικά περιοδικά όπως το PlayBoy και το CKM, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να φέρει τη Βάρτα Πόζναν ξανά στην Ektraklasa, πρώτη κατηγορία Πολωνίας.

Συγκεκριμένα το μοντέλο δήλωσε «Συνήθιζα να δουλεύω σε μια κατασκευαστική εταιρεία, όπου πρέπει να αποφασίζεις με πυγμή. Θα φροντίσω να υπάρχει πειθαρχία και τάξη στον σύλλογο» και πρόσθεσε «Θέλω η ομάδα να λάμψει ξανά. Πιστεύω ότι θα παίξουμε εντυπωσιακά και θα προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Μαζί της έρχεται στην ομάδα και ο προπονητής Μπόγκουσλαβ Μπάνιακ και ο νέος αθλητικός διευθυντής Τάντους Φάιφερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: