ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Στο Γκίνες,άλλά άνεργος λόγω farmville στο facebook


Το …πάθος του να παίζει «Φάρμα» από το «Facebook», στάθηκε αφορμή για να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του ο Ντίμιταρ Κέριν αλλά του χάρισε μία θέση στο Παγκόσμιο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
Ο Ντίμιταρ Κέριν, μέλος του δημοτικού συμβουλίου στη βουλγαρική πόλη Πλόβντιφ, εξαιρέθηκε από το συμβούλιο αφού χρησιμοποιούσε το φορητό υπολογιστή του για να παίζει φάρμα στις συνεδριάσεις.
Το αντίκτυπο της απόλυσης του για αυτό τον λόγο είχε σαν αποτέλεσμα να μπει στο βιβλίο Γκίνες αφού είναι ο πρώτος δημόσιος αξιωματούχος που απολύθηκε γιατί έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή του.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Πλόβντιφ, Ίλκο Ίλιεφ, ανέφερε πως ο Κέριν δεν ήταν ο μόνος που έπαιζε παιχνίδια αλλά και άλλα μέλη του συμβουλίου χρησιμοποιούσαν τους υπολογιστές για διασκέδαση και δέχθηκαν προειδοποιήσεις να σταματήσουν.
Τελικά, ο Κέριν ήταν αυτός που την… πλήρωσε με σκοπό να συνετιστούν οι υπόλοιποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: