ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οποιος λέει ότι δεν τον κυνηγάνε απο ζήλια ,είναι ΨΕΥΤΗΣ



Σε βάρος του Μπερλουσκόνι διεξάγεται από τα τέλη Δεκεμβρίου έρευνα για το σκάνδαλο Ρουμπιγκέιτ, στο πλαίσιο του οποίου ο πρωθυπουργός φέρεται ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με την Ρούμπι. Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις έναντι χρημάτων με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του επειδή επενέβη για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι όταν συνελήφθη για κλοπή το Μάιο του 2010 στο Μιλάνο.
Η εισαγγελία του Μιλάνου απέστειλε στη Βουλή της Ρώμης νέο φάκελο, 227 σελίδων, με στοιχεία, τηλεφωνικούς διαλόγους και μαρτυρίες σε βάρος του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Πιο αναλυτικά, η κύρια «κατήγορος» του μεγιστάνα πρωθυπουργού, φέρεται να είναι η Νικόλ Μινέττι, που έχει λάβει κλήση σε απολογία για σύμπραξη σε προαγωγή της πορνείας. Σε τηλεφωνικούς της διαλόγους η Μινέττι, αναφερόμενη στον «Καβαλιέρε», ακούγεται να λέει: «τώρα κάνει ότι δεν με γνωρίζει και δεν απαντά στα τηλέφωνα, αλλά θα περιμένω να πάρει εκείνος, διότι είμαι σίγουρη ότι φοβάται και θέλει μόνο να σώσει τα οπίσθιά του...».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, στα χαρτιά των δικαστικών του Μιλάνου γίνεται  λεπτομερής αναφορά σε δώρα, κυρίως σε τιμαλφή, που φέρεται να έστειλε σε καλλονές που  συναναστράφηκε. «Δεν θα τον αφήσω να με κοροϊδέψει, είναι μόνον ένας γέρος και τίποτε άλλο», επιμένει, η Μινέττι πάντα, σε άλλο τηλεφωνικό διάλογο με φίλη της. Η 26χρονη αυτή, περιφερειακή σύμβουλος του κεντροδεξιού κόμματος «Λαός της Ελευθερίας», κλήθηκε από τους εισαγγελείς του Μιλάνου, να καταθέσει, την Παρασκευή, σχετικά με το σκάνδαλο Ρούμπι Καρίμα.
Σε ότι αφορά, απευθείας, την μαροκινή Ρούμπι, η  εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, προσθέτει ότι στο σπίτι της, οι αστυνομικοί βρήκαν γραπτές σημειώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο ιταλός πρωθυπουργός της έχει δώσει, έως τώρα,  πάνω από διακόσιες χιλιάδες ευρώ.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε νέες του δηλώσεις, τονίζει ότι «πρόκειται μόνο για λάσπη», και δείχνει σίγουρος ότι «θα  καταφέρει και πάλι να ξεπεράσει και αυτή την δύσκολη φάση, όπως συνέβη ήδη με τόσες άλλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: