ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους κατι αρχιζει να φαινεται στο βάθος..............

Επαναδιαπραγμάτευση στις συμβάσεις για τα διόδια

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες μεταξύ του υπουργείου υποδομών και των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει την εκτέλεση
 
Επαναδιαπραγμάτευση στις συμβάσεις για τα διόδια
αυτοχρηματοδοτούμενων έργων στη χώρα μας, καθώς το «κίνημα των διοδίων» έχει διογκωθεί και η κυβέρνηση έχει καλέσει τους εργολάβους για επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων με βασικό άξονα τη μείωση του κόστους των διοδίων με αντάλλαγμα την επέκταση της σύμβασης εκμετάλλευσης.
Όπως δημοσιεύει το «Βήμα»,  στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής του τμήματος έργων παραχώρησης της γαλλικής Vinci κ. Louis Roch Burgard με δηλώσεις του σε ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο παραδέχθηκε ότι η εταιρεία του που συμμετέχει στα υπό κατασκευή τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου Ελευσίνα - Τσακώνα και Μαλλιακός – Κλειδί (Αυτοκινητόδρρομος Αιγαίου) βρίσκεται σε συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία για επαναδιαπραγμάτευση των όρων των σχετικών συμβάσεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό μόνο καλό δεν μπορείς να το πεις πάντως!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σωθήκαμε,τι επαναδιαπραγματεύεται ο Μαγκριώτης,να πάει το αντίτιμο του διοδίου στις Αφίδνες από 2,05
1,80 ας πούμε.Σιγά που θα πληρώσουμε.