ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μεσογείων , διπλα απο το Νομισματοκοπείο

Εαν απο την στάση του Μετρό του Νομισματοκοπείου παει κάποιος προς το Χαλάνδρι θα συναντήσει αυτή τη θέα αμέσως μπροστά του   .
Ενας καταυλισμός Ρομά  με παράνομη αυτοσχέδια υδροδότηση και ηλεκτροδότηση ,χωρίς αποχέτευση με αθλιες συνθηκες υγιεινής;
Παντού νερά ,λάσπες ,σκουπίδια και βρωμιά. Παιδάκια βρώμικά και ξυπόλυτα να αφοδευουν μεσα στο δρόμο.
Πολύ συχνα υπαρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις νεαρών γυναικών, επιθέσεις και φθορές στην κινητή και ακίνητη περιουσία περιοίκων, αλλά και τη συνεχή και αδιάκοπη μετάδοση στη διαπασών τραγουδιών και μουσικής, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.
Τι λενε οι αρμόδιοι ; Ποτε θα δωθεί λύση;
Στην επόμενη Ολυμπιάδα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα... τριτοκοσμική κατάσταση, για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ από τη μουσική που παίζει στο διαπασών, μέχρι τα ξημερώματα, χωρίς κανείς να τολμά να τους ενοχλήσει, από την αστυνομία μέχρι και το δήμο...