ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Δωροδοκία στην Β Εθνικη;

Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Μήνυση για δυσφήμηση έκαναν οι Βοιωτοί.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόσωπο που ζει στη Λιβαδεία και τον γνωρίζει εδώ και μία 10ετία του προσέφερε 20.000 ευρώ,  για να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Τρίκαλα - Λεβαδειακός. Για την ιστορία το ματς ολοκληρώθηκε με άνετη νίκη των γηπεδούχων με 4-0.

Ο άνθρωπος,σύμφωνα με την αστυνομία, ανέφερε στον παίκτη ότι λειτουργεί για λογαριασμό του Γιάννη Κομπότη.

Ο Χρήστος Πουρής ενημέρωσε άμεσα τον πρόεδρο των Τρικάλων και εν συνεχεία την αστυνομία. Ο άνθρωπος που έταξε τα 20.000 ευρώ στον τερματοφύλακα, του υποσχέθηκε ότι αν τα δεχτεί θα πάρει και μετεγγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

H αστυνομία Τρικάλων έχει σχηματίσει δικογραφία, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου της αστυνομίας
:

Ο Λεβαδειακός με ανακοίνωση του καταγγέλει τα Τρίκαλα για δυσφήμηση:

Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο έχει η Δικαιοσύνη και η Αθλητική Δικαιοσύνη η οποία θα πρέπει να επέμβει καταλυτικά και όποια ομάδα ή πρόσωπο λειτούργησε παραβατικά να τύχει παραδειγματικής τιμωρίας."

Με λιγα λογια "Σιγα μην τιμωρηθεί κανένας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: