ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πιάστηκε "πανέξυπνος" ληστής στο Κέμπριτζ

Ούτε που το φανταζόταν ο 24χρονος σεσημασμένος μικροκακοποιός Άντονι Γκόθροπ όταν έβγαινε στις 28 Αυγούστου, με ένα κλεμμένο laptop παραμάσχαλα, από την πόρτα της οικίας που μόλις είχε διαρρήξει στο Κέμπριτζ, πως είχε αφήσει πίσω του, στον «τόπο του εγκλήματος», το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, για κακή του τύχη, το εν λόγω κινητό ήταν γεμάτο φωτογραφίες του ιδίου.

Θρασύς όσο λίγοι, ο ξεχασιάρης διαρρήκτης, όταν αντελήφθη την απώλεια, δε δίστασε να στείλει SMS στην αστυνομία απαιτώντας να του επιστρέψουν το κινητό του, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, του το είχαν κλέψει ώρες πριν τη διάρρηξη της 28ης Αυγούστου.

Φυσικά, κανείς δεν τον πίστεψε με αποτέλεσμα ο 24χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου όπου τελικώς παραδέχθηκε την ενοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: