ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Tι θα γινει με τα γαιδουρια που κυκλοφορούν;

Έκοψαν κλήση σε άλογοΈκοψαν κλήση σε άλογο

Έκοψαν κλήση σε άλογο
«Κεραυνοβολήθηκε» ο ιδιοκτήτης ενός αλόγου στην Πάτρα όταν βεβαιώθηκε κλήση από την αστυνομία, γιατί το τετράποδο βρέθηκε στο δρόμο χωρίς «οδηγό».
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Εγλυκάδας, όταν κατά την διέλευση οχημάτων, οδηγοί είδαν το άλογο να κινείται μόνο του, στον δρόμο. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον ιδιοκτήτη και του έδωσαν κλήση γιατί το άλογο δεν είχε αναβάτη.
Ο ιδιοκτήτης του αλόγου μίλησε στο τοπικό πόρταλ patrasevents.gr και δήλωσε: «Ναι, είναι αλήθεια ότι έλαβα την κλήση, επειδή το άλογο δεν είχε "οδηγό". Προφανώς κάποια παιδιά παίζοντας μαζί του, το άφησαν ελεύθερο και εκείνο βρέθηκε 100 μέτρα μακριά από το κτήμα μου. Είναι αστείο να παίρνεις κλήση γιατί το άλογο δεν είχε "οδηγό", αλλά μη έχοντας άλλη επιλογή θα πάω να την πληρώσω».

Πηγή: patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: