ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Κωστόπουλος ο χρεοκοπημένος. Τον λυπηθηκες ε; Που να ξερες...


Έβγαλε φωτογραφίες αξύριστος και προβληματισμένος. Μας είπε πόσο δυστυχής είναι "που τα έχασε όλα".
 Σχεδόν τον λυπηθήκαμε.
΄Ομως τα πράγματα δεν είναι έτσι... 
Ακόμα και το μάρκετινγκ έχει το όριο του.
Μιλάμε για τον πρώην εκδότη και νυν παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Πέτρο Κωστόπουλο.
Τον άνθρωπο που ενώ δεν έχει πληρώσει τις υποχρεώσεις του και χρωστάει σε εργαζόμενους και Κράτος κάθε βράδυ γυρίζει στο πανάκριβο στέκι του Ψυχικού Albion, τρώει και πίνει ακριβά και...
καπνίζει πανάκριβα πούρα.
 Ο "φτωχούλης του Θεού" μάλιστα παρά την πτώχευσή του εξακολουθεί να έχει τρία παιδιά στο Κολλέγιο Αθηνών, να ταξιδεύει για να δει την αγαπημένη του ομάδα στο εξωτερικό και γενικότερα ξοδεύει αβέρτα. Αυτά για την ιστορία και τις "δήθεν" εξομολογήσεις περί φτώχειας.

Πηγή: moneypro.gr

Δηλαδή, όλα καλά ! Οι ταλιάτες μου στο Αλμπιόν, το κρασάκι μου το μπαρόλο, τα κουβανέζικα τα πούρα, τα παιδάκια στο αμερικάνικο κολλέγιο (κόστος 12.500 ευρώ ανά παιδί ανά έτος) κλπ κλπ

Και οι εργαζόμενοι απλήρωτοι και πειναλέοι, με ελπίδα τους δικηγόρους και το εντυπωσιακής ταχύτητας δικαϊκό μας σύστημα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: