ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Ηταν ετοιμοι να τον σκοτωσουν με δολοφονικο διπιτο με εξτρα σωςΗ ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στη συνένωση των δικογραφιών που αφορούν την υπόθεση με τις τηλεφωνικές υποκλοπές το 2004-2005 και το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, ενώ δεν αποκλείεται να ενώσει τις δυο υποθέσεις και με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από αγνώστους, άγνωστοι δράστες παρακολουθούσαν τηλεφωνικά τον Κώστα Καραμανλή αλλά δεν καταλάβαιναν τι έλεγε γιατί ήταν συνέχεια μπουκωμένος με φαΐ.
 
Όπως προκύπτει από έγγραφα της ΕΥΠ και αναφορές Ρώσων πρακτόρων που παρακολουθούσαν άλλους ξένους πράκτορες οι οποίοι παρακολουθούσαν άλλους ξένους πράκτορες που παρακολουθούσαν τους Ρώσους πράκτορες, οι δυο υποθέσεις αποτελούν ενέργειες κατασκοπείας που είχαν στόχο τον Κώστα Καραμανλή και την ελληνική οικονομία, αφού, αν σταματήσει να πηγαίνει στις ταβέρνες ο Καραμανλής, θα βουλιάξει η αγορά.
 
Εντελώς συμπτωματικά, η ελληνική Δικαιοσύνη τα ανακάλυψε όλα αυτά το 2013 που ο Αντώνης Σαμαράς έχει καεί, ενώ ο Κώστας Καραμανλής –ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της θητείας του οποίου κατέρρευσε η ελληνική οικονομία- δεν έχει καν οδηγηθεί στο δικαστήριο, δεν έχει ανοίξει το στόμα του και το παίζει ανέμελος.
 
Δηλαδή, οι ξένοι πράκτορες ήθελαν να δολοφονήσουν τον Καραμανλή για να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα, λες και δεν κατάφερε να της αλλάξει την Παναγία ο Καραμανλής μόνος του.
 
Βέβαια, δεν αποκλείεται η ελληνική Δικαιοσύνη να θέλει να τιμωρήσει τους ξένους πράκτορες επειδή δεν δολοφόνησαν τον Καραμανλή, αφού, αν τον είχαν δολοφονήσει, μπορεί να είχε σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία.
 
Στη δικογραφία υπάρχει και έγγραφο από ξένη πρεσβεία, σύμφωνα με το οποίο το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή εγκαταλείφθηκε από τους άγνωστους ξένους πράκτορες της άγνωστης ξένης χώρας, όταν διαπίστωσαν πως προσπαθεί να αυτοκτονήσει, σαβουρώνοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες και τσίπουρα.

Αρθρογράφος: 
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: