ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι διαδηλωτες απο 200.000 στο τελος θα μεινουν..................ενας : ο Τοξότης


Τα ΜΜΕ υστερα απο την αποφαση που παίρνουν ως συνήθως να μην μεταδίδουν τιποτα για την πανελλαδικη απεργία και την διαδήλωση φροντίζουν απο σήμερα να υποβαθμίσουν την γιγαντιαία κατά γενική ομολογία συγκέντρωση.

Άλλωστε δεν τους έγινε το χατήρι για καποιο φονικό ή καμμιά λεηλασία να συζητουν αιώνια και να γεμίζουν τα στούντιο με μαιντανούς. (τελευταία όσοι παρακολουθούν  τις ντίβες δημοσιογράφους με τους παρωχημένους και γελοιους καλεσμένους τους, ευτυχως δεν γεμίζουν ΤΑΧΙ).

 Ετσι μοιραία και για να παίξουν το ρόλο τους συγκέντρωση λαού πανω απο 200.000 μειώνοντας τους σταδιακά τους φτάνουν περιπου ΕΝΑΝ ....τον ΤΟΞΟΤΗ της φωτογραφίας.

Παρακάτω μερικα αποσμασματα τα λένε όλα:

το Reuters...

Για 100 χιλιάδες διαδηλωτές στην Αθήνα κάνει λόγο το Reuters στην ανταπόκρισή του για τη σημερινή γενική απεργία...............................

Ελευθεροτυπια

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν χθες στην πρώτη μεγάλη απεργία του 2011. Για απόλυτη επιτυχία κάνουν λόγο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ όσον αφορά

ΝΕΑ

Σύμφωνα με το BBC η συμμετοχή έφτασε τα 30.000 άτομα, ενώ σύμφωνα με το Reuters, οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τις 100.000.

Καθημερινη

Μετά τις συγκεντρώσεις χιλιάδες κόσμου, (περισσότερες από 50.000 κατά τους διοργανωτές, 30.000 κατά την Αστυνομία), πορεύτηκε προς τη Βουλή.

BBC

 30.000 εργαζόμενοι διαδήλωσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας..................................

 ΕΘΝΟΣ

Πάνω από 30.000 εργαζόμενοι διαδήλωσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ...........................

ΒΗΜΑ

Με παλμό, συνθήματα και μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πορεία στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία πήραν μέρος περισσότεροι από 30.000 εργαζόμενοι. 

(Μεγαλη συμμετοχή = 30.000 στην Αθήνα ;;;;;;;;;)

ΣΚΑΙ

 Δεν αναφερει τίποτα εκτος των επεισοδιων
 (μηπως ήταν μόνο ο Τοξότης;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: