ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ η πιο ακριβοπληρωμένη αρθρογράφος σε όλο τον κόσμο

 Το κακό δεν είναι που μεσουρανούν στα πολιτικά πράγματα του σήμερα πρόσωπα όπως η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, το κακό είναι πως τα πληρώνουμε εμείς.
Το θέμα δεν είναι πως καταφέρνουν και ζουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, αλλά πως ζει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Διότι, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στην Ελευθεροτυπία, προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κόμμα, αμισθί. «Και πως τη βγάζετε» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος (Απόστολος Διαμαντής), «από την αρθρογραφία μου στην Athens Voice και το Action 24» απάντησε το πουλέν του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αυτά να τα βλέπουν οι άλλοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι επιμένουν να ζητούν τα δεδουλευμένα τους και να κάνουν απεργίες.
Ωστόσο, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ πρέπει να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη... αρθρογράφος σε όλο τον κόσμο. Να μας πει τον τρόπο και σε μας. Στην «Athens Voice» λοιπόν βρήκαμε τρία άρθρα της το τελευταίο διάστημα. Ένα στις 24 Δεκεμβρίου 2013 για τον Εκτσογλανισμό, ένα υπέρ... Πέτρου Τατσόπουλου στις 18 Νοεμβρίου 2013 κι ένα τρίτο, ακαταλαβίστικο, στις 6 Νοεμβρίου 2013. Το αμέσως προηγούμενο (ο Θεός να το κάνει) άρθρο της χάνεται στα βάθη του χρόνου, τον Οκτώβριο του 2011. Όσο για το «Action 24» κι εκεί η παραγωγή της είναι εξίσου... εκπληκτική. Τρία μόνο άρθρα της υπάρχουν, εκ των οποίων τα... δύο είναι αυτά που δημοσιεύτηκαν και στην «Athens Voice». Με απλή αριθμητική η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ έχει γράψει το τελευταίο εξάμηνο 4 άρθρα. Ένα κάθε 45 μέρες. Και ζει από αυτά όπως ισχυρίζεται. Λέτε αλήθεια κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ; Πληρώνεστε από την «Athens Voice»; Μισθολόγιο ή μπλοκάκι;
Την ίδια ώρα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την μαύρη τρύπα 100 εκατομμυρίων ευρώ στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, παραμένει κλειδωμένο στο συρτάρι του κ.Βενιζέλου εδώ και μήνες. Μαύρη τρύπα με τα δικά μας χρήματα. Το κακό δεν είναι που μεσουρανούν στα πολιτικά πράγματα του σήμερα πρόσωπα όπως η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, το ακόμα χειρότερο είναι πως τα πληρώνουμε εμείς.
Πηγή:www.thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: