ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο Α. Ντινόπουλος μπήκε στο μετρό, αλλά βγήκε δίχως...μέτρο

Πότε ξεπερνάει τα όρια η επικοινωνία στην πολιτική; Οταν ένας πολιτικός καυχάται για το αυτονόητο. Αυτό έκανε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος φωτογραφήθηκε να παίρνει το μετρό για να πάει στο υπουργείο του και στη συνέχεια βγήκε στα κανάλια για να παινέσει τον εαυτό του.
Η φωτογραφία, η οποία προφανώς τραβήχθηκε από κάποιον συνεργάτη του, δείχνει τον Αργύρη Ντινόπουλο στο μετρό της Αθήνας καθ'οδόν προς το υπουργείο του.
Το να επιλέγει καθημερινά ένας υπουργός το μετρό αντί να συνοδεύεται από πολυτελή αυτοκίνητα και πολυάριθμη αστυνομική συνοδεία είναι μια καλή κίνηση. Είναι όμως η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά που το πράττει ο νέος υπουργός Εσωτερικών. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος μοίρασε τη φωτογραφία στα ΜΜΕ ενώ εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και σχολίασε ο ίδιος το πόσο καλή και παραδειγματική ήταν η επιλογή του.

 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: