ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011


To facebook έπιασε το τρισεκατομμύριο pageviews!

Έναν αριθμό που δύσκολα γίνεται αντιληπτός από τον ανθρώπινο νου «κατέκτησε» το facebook, αποτελώντας το πρώτο site παγκοσμίως που ξεπέρασε το... 1 τρισεκατομμύριο pageviews.

Η σελίδα του υπερ-δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης καθώς και επιμέρους σελίδες του εμφανίστηκαν συνολικά 1 τρισεκατομμύριο φορές παγκοσμίως μέσα στον Ιούνιο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της online διαφημιστικής εταιρείας DoubleClick.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του facebook σε οποιαδήποτε μορφή του ήταν 870 εκατομμύρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από τα 750 εκατ. που αποτελούν τους επίσημους χρήστες της. Κάτι τέτοιο συμβαίνει γιατί οι περισσότερες σελίδες του Facebook μπορούν κι εμφανίζονται και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες, αλλά με περιορισμένο περιεχόμενο.

Πηγή: cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια: