ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Αυτη είναι στηριξη Γιωργάκη , τα βλέπεις;

Τον στηρίζουν με στριπτίζ τα κορίτσια του Μεντβέντεφ

Τρεις καλλονές γδύθηκαν την Πέμπτη μπροστά από ένα σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Μόσχας δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την υποστήριξη τους στο Ρώσο Πρόεδρο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ και την προεκλογική αντιαλκοολική εκστρατεία του.





Τον στηρίζουν με στριπτίζ τα κορίτσια του Μεντβέντεφ
Φορώντας καυτά σορτς και ψηλοτάκουνες γόβες τα κορίτσια του Μεντβέντεφ, που συνεχώς πολλαπλασιάζονται, περνούν από τις κεντρικές πλατείες της Μόσχας τραβώντας τα βλέμματα και καλώντας τους Ρώσους να συνταχθούν με τον Ρώσο Πρόεδρο.
Η νέα πρωτότυπη και άκρως καυτή προεκλογική εκστρατεία διοργανώθηκε μέσω διαδικτύου από υποστηρικτές του Μεντβέντεφ με μια ανάρτηση στην Ρωσική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Vkontakte που καλούσε τις καλλονές να δείξουν έμπρακτα την προτίμησή τους στο Ρώσο Πρόεδρο. Μάλιστα, πιθανολογείται ότι έμπνευση υπήρξε η αντίπαλη εκστρατεία στήριξης του Πούτιν, με κεντρικό σύνθημα "Στ΄αλήθεια μ΄αρέσει ο Πούτιν".
Τα κορίτσια του Μενβέντεφ, ακολούθησαν ενώ δεν αποκλείεται προσεχώς να κάνουν την εμφάνισή τους και τα θηλυκά του Πούτιν για μια μάχη στήθος με στήθος.
Από την πλευρά τους οι νεαρές κοπέλες δηλώνουν ότι δεν πληρώνονται για να κάνουν στριπτίζ. Όπως λένε δεν θέλουν να παρεμβαίνουν σε ζητήματα πολιτικά αλλά προσπαθούν με τον τρόπο τους να παροτρύνουν τους νέους ανθρώπους να υποστηρίξουν τον Πρόεδρό τους και την αντιαλκοολική εκστρατεία του. Γι΄αυτό λοιπόν καλούν τον ανδρικό πληθυσμό να διαλέξουν την μπύρα ή αυτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: