ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τομ Χανκς: Επέστρεψε το αντίτιμο εισιτηρίου σε ζευγάρι που απογοητεύτηκε από ταινία του


Τομ Χανκς: αποζημίωσε δυσαρεστημένο φαν με $25
 Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ έδωσε 25 δολάρια σε ένα ζευγάρι που του δήλωσε την δυσαρέσκειά του για την τελευταία του ταινία.

Ο λόγος για τον Τομ Χανκς, ο οποίος σε πρόσφατη συνομιλία που είχε με ένα ζευγάρι θαυμαστών του, δεν δίστασε να τους επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου του σινεμά, όταν του αποκάλυψαν ότι η ρομαντική κομεντί «Larry Crowne» τους απογοήτευσε.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα βενζινάδικο κοντά στο σπίτι του ηθοποιού στην Καλιφόρνια, ενώ γέμιζε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του.

Το ζευγάρι που είχε μόλις δει την ταινία με πρωταγωνιστές τον Τομ Χανκς και την Τζούλια Ρόμπερτς έπιασε την κουβέντα με τον 55χρονο σταρ και όταν ο τελευταίος τους ρώτησε πως τους φάνηκε εκείνοι απάντησαν ότι «δεν ήταν καλή».

Σύμφωνα με το περιοδικό National Enquirer η σύζυγος προσπάθησε να δικαιολογηθεί εξηγώντας στον σταρ ότι απλώς περίμεναν κάτι καλύτερο από τον αγαπημένο τους ηθοποιό, ενώ ο Τομ Χανς όπως αναφέρει το δημοσίευμα φέρεται να είπε: «Λυπάμαι αν σας απογοήτευσα, επιτρέψτε μου να σας επιστρέψω το αντίτιμο του εισιτηρίου» και έβαλε τα χρήματα στην τσέπη του συζύγου.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία «Larry Crowne» δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τους κριτικούς, ούτε το κοινό. Τα κέρδη της το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας της ήταν μόλις $20 εκατομμύρια, ενώ τα έσοδά της παγκοσμίως δεν ξεπέρασαν τα $52 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: