ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο Άδωνις συνεχίζει να διορίζει "γαλάζια παιδιά"

Μπορεί να εμφανίζεται ως πολέμιος των ρουσφετιών και της λογικής των "δικών μας παιδιών" άλλα αυτό δεν του αφαίρεσε το δικαίωμα να διορίσει τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας ως διοικητή στο νοσοκομείου του Άργους.
Ο λόγος για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος εμφανίζεται ανακόλουθος με όσα δηλώνει και φαίνεται να επιχειρεί την περίφημη "μεταρρύθμιση στην υγεία" με κομματικούς διορισμούς.
Άλλωστε, είχαν προηγηθεί κι άλλοι διορισμοί γαλάζιων στελεχών στις διοικήσεις των νοσοκομείων απο τον Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα, λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο Τομπούλογλου και τις τηλεοπτικές δηλώσεις του υπουργού οτι για αυτόν "δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά" άλλα κυρίως μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού περί αξιοκρατίας, ένα ακόμη γαλάζιο στέλεχος "αποζημιώνεται".
Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αιωτολοακαρνανίας Λάμπρο Δημητρογιάννη που οι υπηρεσίες που πρόσφερε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι ήταν αρκετές για να τον κάνουν, μόλις στα 30 του χρόνια, διοικητή του νοσοκομείου Άργους.
Μάλιστα, ο κ. Δημητρογιάννης διετέλεσε παρα το νεαρό της ηλικίας του και σε άλλο νοσοκομείο διοικητής, σε αυτό του Αγρινίου όπου τον τοποθέτησε ο προκάτοχος του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, Μιχ. Σαλμάς. Μάλιστα ο κ. Δημητρογιάννης είχε εργαστεί στο πολιτικό γραφείου του κ. Σαλμά.
Ο κ. Δημητρογιάννης είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, κατείχε κεντρικές θέσεις στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,  όταν ήταν φοιτητής, και στη συνέχεια διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, της ιδιαίτερης πατρίδας του.

 .koutipandoras.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: