ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Κι ο Στουρνάρας με τον Κάντα αλλά ο Σίμος το έκρυψε


Η τακτική της... μονταζιέρας καλά κρατεί στην Νέα Δημοκρατία. Τώρα ανακάλυψαν και το... κόψιμο φωτογραφιών προκειμένου να επιτεθούν με κάθε μέσο στον ΣΥΡΙΖΑ και να αποφύγουν τις απαντήσεις.
Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε απο την κυβέρνηση να απαντήσει σχετικά με όσα κατήγγειλε για τις μίζες στα εξοπλιστικά ο Αντώνης Κάντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου άλλα κι ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, αντί απάντησης, άνοιξαν πόλεμο διαρρέοντας φωτογραφία απο το 2002 στην οποία εμφανίζεται ο κατηγορούμενος με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού, Νίκο Κωνσταντόπουλο.
Ωστόσο, η φωτογραφία αυτή αποδείχθηκε... μισή. Στο πάνελ που στήθηκε για την παρουσίαση του βιβλίου του Α. Καντά δεν ήταν μόνο ο κ. Κωνσταντόπουλος άλλα κι ο σημερινός υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά, Γιάννης Στουρνάρας.
Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε η φίλα προσκείμενη στη κυβέρνηση εφημερίδα "Δημοκρατία". Μαζί με τους κ.κ. Κωνσταντόπουλο και Στουρνάρα διακρίνεται και η Λίνα Αλεξίου, μητέρα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωσταντοπούλου.
Η παρουσία του κ. Στουρνάρα στην παρουσίαση του βιβλίου του Α. Καντά προφανώς και δεν ειναι καταδικαστέα. Ωστόσο η απόκρυψη του απο τη φωτογραφία, αποδεικνύει πολλά για την ποιότητα, μεταξύ άλλων και της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης.
Ακολουθεί η φωτογραφία που διέρρευσαν οι Σιμος Κεδίκογλου και Γιώργος Μουρούτης όπου εμφανίζει μόνο τον κ Κωνσταντόπουλο και τον Άκη Τσοχατζόπουλο (ο οποίος στη φωτογραφία της Δημοκρατίας δεν διακρίνεται καθως "κρύββεται" απο τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ. Διακρίνεται το γκρι μανίκι του σακακιού του, δίπλα στο χέρι του κ. Κωνσταντόπουλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: