ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΙΕΚ και αποσπασμένοι ο νεος στόχος

Την τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής κάρτας σε όλα τα σχολεία από τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
 
«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιος εργάζεται, πού και πόσο», είπε χαρακτηριστικά (Έθνος), προσθέτοντας πάντως ότι αποτελούν μειοψηφία οι περιπτώσεις καθηγητών που δεν είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους, ωστόσο, όπως είπε, στιγματίζουν το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.
 
Ο ίδιος σημειώνει ότι τον Σεπτέμβριο θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933 εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
 
Προαναγγέλλει δε αλλαγές για τους αποσπασμένους στο υπουργείο και στα δημόσια ΙΕΚ, οι οποίοι - όπως είπε - «έχουν επιλεγεί χωρίς κριτήρια».
 
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: