ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Κυρ. Μητσοτάκης: Το σχέδιό μας για την απόλυση 13.000 υπαλλήλων

Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής (14 Ιουλίου) ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης αναλύσει το σχέδιό του για τις 13.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής (14 Ιουλίου) ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης αναλύσει το σχέδιό του για τις 13.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους 18 μήνες (μέχρι το τέλος του 2014).
Κυριάκος Μητσοτάκης: "Πρώτοι στη λίστα προς αποχώρηση βρίσκονται οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και αυτοί που μπήκαν στο δημόσιο με πλαστά δικαιολογητικά. Υποχρεωτικές απομακρύνσεις θα προκύψουν και από καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων."
Παράλληλα, θα οδηγήσουνε "στην έξοδο από το δημόσιο συμβασιούχους οι οποίοι είχαν πετύχει καθεστώς μονιμοποίησης καταστρατηγώντας βάναυσα το πνεύμα του συντάγματος."... "όταν εξαντληθούν αυτές οι κατηγορίες θα καταφύγουμε στη δεξαμενή της κινητικότητας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: