ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Το πρώτο διάφανο smartphone είναι γεγονός


Το πρώτο διάφανο smartphone είναι γεγονός (video)
Την πρώτη διάφανη φορητή συσκευή κατασκεύασε η εταιρία Polytron, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε τα smartphones και τα tablets του μέλλοντος τελείως διαφορετικά.
Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα πρωτότυπο σχέδιο ενός διάφανου iPad, που πραγματικά είχε κλέψει την παράσταση με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Πλέον η πρώτη διάφανη συσκευή έγινε πραγματικότητα, με μερικά βεβαίως εξαρτήματα να εξακολουθούν να είναι ορατά.
Όπως τονίζεται και στο βίντεο, οι μπαταρίες, οι κάρτες SIM αλλά και η πλακέτα που φροντίζει για τη λειτουργία του, δεν μπορούν να είναι διαφανή, οπότε λογικά θα καλυφθούν ώστε να μην φαίνονται άσχημα στο μάτι.
Την αποκάλυψη της νέας συσκευής έκανε η ίδια η Polytron μέσω της τεχνολογικής ιστοσελίδας MobileGeeks, παρουσιάζοντάς μας την πραγματικά εντυπωσιακή πρότασή της.
Προς το παρόν η συσκευή είναι σε στάδιο εξέλιξης, όμως η εταιρεία ήδη μας ενημερώνει μέσω του βίντεο πως θα μας παρουσιάσει μία λειτουργική έκδοση της συσκευής αργότερα μέσα στο έτος.
| E-Radio.gr Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: