ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αναζητείται από την Αστυνομία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου…

Ξέφυγε η κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, καταγγέλλεται φέρεται να χειροδίκησε τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών.

Ο τελευταίος, υπέβαλλε μήνυση και η Αστυνομία αναζητά τον Διοικητή για να τον συλλάβει…

Σε δήλωσή του πριν λίγο, ο Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας, ανέφερε ότι «Βαρύτατες οι ευθύνες του κ. Λυκουρέντζου για τα επεισόδια που  συνέβησαν σήμερα στο Νοσοκομείου Βόλου με πρωταγωνιστή τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ζαχαρόπουλο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον αναζητά προκειμένου να τον συλλάβει.
Τον εν λόγω κύριο υποτίθεται πως πριν ένα μήνα απέπεμψε ο κ. Λυκουρέντζος. Ο υπουργός όμως υπαναχώρησε, υπακούοντας στη βούληση μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, όπως κατήγγειλε η Ένωση Γιατρών Μαγνησίας με αποτέλεσμα η απόφαση αποπομπής να μην εκτελείται και ο κ. Ζαχαρόπουλος να προκαλεί συνεχώς με ακραίες επιθετικές συμπεριφορές.

Καλούμε τον κ. Λυκουρέντζο να δημοσιεύσει και να εκτελέσει άμεσα την απόφαση αποπομπής του κ. Ζαχαρόπουλου, άλλως θα φέρει εκτός από την πολιτική ακέραια και την ποινική ευθύνη για ότι ήθελε συμβεί στο Νοσοκομείο Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: