ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αιμίλιος Λιάτσος με την βιλάρα στα Κιούρκα και ο Βασίλης Θωμόπουλος, ολοκλήρωσαν το έργο της ΓΑΔΑ


  • 4030
     


 Ο Αιμίλιος Λιάτσος με την βιλάρα στα Κιούρκα και ο Βασίλης Θωμόπουλος, ολοκλήρωσαν το έργο  της ΓΑΔΑ
Αφού τους σάπισαν στο ξύλο, στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Γεραφέντηδες και τα κρατικά παπαγαλάκια της δημοσίας αιδούς που αποκαλείται  κρατική τηλεόραση.
Στο εμετικό δελτίο των “9″ που διευθύνει ο Αιμίλιος Λιάτσος με την βιλάρα αλά Δυναστεία Κάριγκτον στα Κιούρκα και ο Βασίλης Θωμόπουλος-τι ξεφτίλα φίλε Βασίλη-εμφάνιζαν τα σαπισμένα από το ξύλο πρόσωπα των συλληφθέντων για τους Πυρήνες της Φωτιάς ενώ η λεζάντα έγραφε για έναν από αυτούς “φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου” ώστε να δικαιολογήσουν τους συνειρμούς του Κούγια για τον νεκρό μαθητή της εξέγερσης του 2008.
Για την κρατική τηλεόραση των Σαμαρά-Κεδίκογλου-Δένδια οι φίλοι του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι αποβράσματα της κοινωνίας ενώ οι κολλητοί του Κασιδιάρη που βαράνε κουμπουριές στην κηδεία του Ντερτιλή υποδείγματα κοινωνικού καθωσπρεπισμού.
Συνεχίστε έτσι…
Επειδή πριν δημοσιεύσαμε μία άλλη άποψη blogger (η οποία κατέβηκε όπως ανέβηκε) , και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα παραπάνω μας εκφράζουν…. Δεν έχει κανένα δικαίωμα η αστυνομία να κακοποιεί τον οποιονδήποτε… Χθες ήταν κάποιος δολοφόνος, σήμερα οι ληστές με τα καλάζνικοφ, αύριο θα είμαστε εμείς, μεθαύριο εσύ που διαβάζεις….


απο tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: