ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Παραίτηση βόμβα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια, Άκης Μεταλληνός.Η επίσημη εκδοχή για την παραίτηση Μεταλληνού είναι ότι έγινε αποδέκτης δελεαστικής πρότασης ώστε ν' αναλάβει υπεύθυνος επικοινωνίας σε μεγάλη εταιρεία του ιδιωτικού τομέα (δεν κατονομάζεται) και συνεπώς, ευχαρίστησε χθες το βράδυ τον κ. Δένδια για τη μεταξύ τους συνεργασία και υπέβαλε παραίτηση!
Αυτή είναι η εκδοχή που παραθέτει η πλευρά αντιπροσώπευσης του υπουργού, που φυσικά δεν είναι και πιστευτή.
Κι αυτό γιατί, ο κ. Μεταλληνός πριν από 20 ημέρες εγκατέλειψε μια από τις πλέον αξιοζήλευτες θέσεις στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιείται για ν' ακολουθήσει τον κ. Δένδια στην Κατεχάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η παραίτηση αποφασίστηκε χθες το βράδυ μέσα στο γραφείο του υπουργού, και μάλιστα μετά από μία συζήτηση σε ιδιαίτερα έντονο τόνο. Γενικά πάντως δημιουργούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με το παρακήνιο της απόφασης του υπουργού ν' απομακρύνει τον πιο στενό μέχρι σήμερα κι εξ' απορρήτων συνεργάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: