ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Τρικάλων 70χρονη καρκινοπαθής


Βρειτε εσείς τα λόγια για να χαρακτηρίσουμε αυτή την είδηση… Συνέλαβαν κυριακάτικα 70χρονη καρκινοπαθή τελικού σταδίου, που δίνει μάχη με τον θάνατο, επειδή χρωστάει 300 ευρώ στην ΑΕΠΙ !!!
Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Τρικάλων 70χρονη καρκινοπαθήςΑστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα στα Τρίκαλα εκτελώντας ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εδώ και 7 χρόνια για τη συγκεκριμένη οφειλή της.
Η γυναίκα βρίσκεται στα κρατητήρια της Ασφάλειας Τρικάλων και δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα δεν μπορεί να εντοπιστεί γραμματεία στην Εισαγγελία Τρικάλων ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν την γυναίκα εκτός κρατητηρίου και στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Η κατάσταση της υγείας της 70χρονης είναι απελπιστική και αναζητείται ευαισθησία των αρμοδίων αρχών για λήξει η περιπέτειά της και ταυτόχρονα να αποφευχθούν τα χειρότερα για την ζωή της.
Απάνθρωπα τομάρια… Τους αρχικλεφταράδες που μας πίνουν το αίμα πότε θα τους συλλάβετε; Δεν ξέρετε που μένουν, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: