ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Κατα τον Άδωνη, σε οποιον δεν αρεσει αυτη η φωτογραφία, είναι κομμουνιστης

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον Ευαγγελισμό: Ασθενείς στοιβαγμένοι σαν τσουβάλια!

Στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, οι εικόνες των ασθενών να είναι στριμωγμένοι στους διαδρόμους περιμένοντας να εξεταστούν, είναι σοκαριστικές.
Ήρθαν στο φως από το Σύλλογο των Ειδικευομένων γιατρών του Ευαγγελισμού, που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τις τριτοκοσμικές εικόνες στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά τη δημόσια δέσμευση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως μέχρι το μεσημέρι θα είχε αποκατασταθεί η λειτουργία του αξονικού τομογράφου, που χάλασε την Παρασκευή.
«Παραγγέλθηκε η πλακέτα από το εξωτερικό και ως εκ τούτου θα έχει παραδοθεί στον Ευαγγελισμό μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να έχει γίνει κάτι γρηγορότερο, έγινε το γρηγορότερο που μπορούσε να γίνει» είπε ο υπουργός Υγείας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ τόνισε ότι ο δεύτερος αξονικός τομογράφος θα είναι στο νοσοκομείο σε ένα μήνα.
Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει αυξημένη προσέλευση στα ιδιωτικά νοσοκομεία, σημείωσε ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όλα αυτά συζητούνται διεξοδικά και επισήμανε: «σύμφωνα με τις μελέτες των οικονομικών της υγείας, τα δημόσια συστήματα μας κοστίζουν περισσότερο από ό,τι τα ιδιωτικά, αυτό είναι το πρόβλημα, άρα λοιπόν δεν είναι τόσο απλό όσο το λέμε».
Ο υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον πρόεδρο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. «Αν είσαι κομμουνιστής, η βασική σου ιδιότητα είναι αυτή», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: