ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ευρωπη καίγεται και ο Καβαλιέρε ...χτενίζεται



Νέο σεξ σκάνδαλο για τον Berlusconi
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ο Berlusconi, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος σε πολλές άλλες υποθέσεις, θα αντιμετωπίσει νέες κατηγορίες: η νέα υπόθεση που τον εμπλέκει έχει να κάνει με το ότι ο πρωθυπουργός προέτρεψε τον επιχειρηματία Gianpaolo Τarantini, με τον οποίο συνεργάζονταν, να δώσει ψευδή κατάθεση στη δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, ο Berlusconi θέλησε να αποκρύψει το γεγονός πως ο Tarantini στο χρονικό διάστημα από το 2008 ως το 2009 ξόδεψε περίπου 29.000 ευρώ για τις νεαρές γυναίκες με τις οποίες τροφοδοτούσε τα πάρτυ του Ιταλού πρωθυπουργού στο Bari, για να διασκεδάσουν τον Berlusconi και τους φίλους του.
Το δικαστήριο της Νάπολης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Τarantini. Η απόφαση αυτή εντείνει τις πιέσεις στον Berlusconi, ο οποίος μέχρι τώρα δεν εδιώκετο στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής, στην οποία ήταν μόνο μάρτυρας, καθώς η προσφυγή σε εκδιδόμενες γυναίκες δεν αποτελεί έγκλημα στην Ιταλία. Η έρευνα όμως αποδεικνύει πως ο Τarantini πλήρωσε προκειμένου περίπου 30 νεαρές γυναίκες να περάσουν κάποιες νύχτες με τον πρωθυπουργό στις ιδιωτικές κατοικίες του στη Ρώμη και το Αrcore το 2009.
Όποια κοπέλα περνούσε τη νύχτα στο κρεβάτι του Berlusconi (να σημειωθεί πως συνήθως στην έπαυλη έμεναν 3-4 κορίτσια) πληρωνόταν 1.000 ευρώ και, σύμφωνα με τηλεφωνικές συνομιλίες,ο Berlusconi έδινε ένα φάκελο με 100 ευρώ πριν φύγουν από την έπαυλή του. Ο Tarantini εξασφάλιζε μεταφορικά και διαμονή, αλλά και κάποιες εμφανίσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς του Ιταλού πρωθυπουργού ή μια καλλιτεχνική καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: