ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η πατατα της εβδομαδας απο το στομα του Κακλαμανη


Στο κεντρικό δελτίο του Μεγάλου καναλιού ο Δημαρχος της Αθήνας Νικητας Κακλαμάνης ξεστόμισε την πατατα της χρονιάς,  που αποτελεί  αποδειξη ,  ποσο υποτιμάει το κοινό που τον ψηφίζει.
Ο ΠΑυλος Τσίμας του ειπε πως οι Ευρωπαικοί δείκτες δείχνουν την  Αθήνα να χαρακτηρίζεται απο τις πιο βρώμικες πρωτευουσες και απο τις χειρότερες πολεις για να ζει κάποιος.
Ο Απ. Κακλαμανης του απάντησε ότι αυτό συμβαίνει ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΩΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ.
Ολα είναι στημενα για να διαβάλλουν αυτόν τον παραδεισο που λέγεται Αθήνα .
Παντου πράσινο , πουθενα αυτοκίνητα , παντου ασφάλεια , χωροι για παιδιά , προσβαση παντού για άτομα με ειδικές αναγκες και τρίτη ηλικία, πεζοδρόμια , ποδήλατα , μέσα μαζικης μεταφοραας, καθόλου καυσαέριο .
Ολα αυτά τα προσφέρει ο Κακλαμάνης στον Λαό της Αθήνας  και τον πολεμαει το παγκόσμιο κατεστημενο που τον βγάζει τελευταίο


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο το ότι η Αθήνα είναι καθαρή και άλλο ότι δεν υπάρχουν χρηματοδοτούμενες εκθέσεις πιθανών κι από το Σόρος.
Η Αθήνα είναι βρώμικη.
Αλλά για τη βρωμιά αυτή σε τεράστιο βαθμό ευθύνονται αυτοί που άφησαν τις μεταναστευτικές ροές να διογκοθούν και να κυκλοφορούν στην Αθήνα ανεγξέλεκτα.
Και βεβαίως ο Κακλαμάνης έχει τεράστιες ευθύνες στο ζήτημα αυτό.