ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Στηριξη ή καλά...... κρασια;

Επιμένει ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρόσκληση προς τους άλλους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης, εκτός του Κώστα Γκιουλέκα, να συνταχθούν με τη δική του υποψηφιότητα και θα τους στείλει και σχετικές επιστολές.
Ηδη η «Δημοκρατική Αριστερά» αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα Μπουτάρη και σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι πρέπει να αξιοποιηθεί ως η καλύτερη μεταξύ αξιόλογων υποψηφιοτήτων για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και να νικήσει.
«Αν κατεβάσει άλλον το ΠΑΣΟΚ, θα μαχαιρωθούμε, θα γίνει πιο δύσκολη η ζωή μας», είπε ο Γ. Μπουτάρης, ο οποίος ελπίζει στη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, αφού θεωρεί ότι η δική του υποψηφιότητα είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει στη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος, που έχει συνταχθεί με την υποψηφιότητα Τζήκα, εκμυστηρεύτηκε στον Μπουταρη ότι θα στηρίξει όποιον υποψήφιο δήμαρχο επιλέξει το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ο Μπουτάρης είναι ανοιχτός σε ενδεχόμενη συνεργασία, και σε επίπεδο προσώπων, με την Ντόρα Μπακογιάννη και υποστηρικτές του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.
Αν συνυπολογιστει ότι ο Μπουταρης κατεβηκε στις εκλογες με τον Μανο και τους αλλους αστειους τύπους ή θα πρεπει να απαρνηθει τις κακες παρέες η οπως εστρωσε θα κοιμηθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: