ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Επιστροφη στα παλια με τον Ντεμη Ρούσο

Ο Ντέµης Ρούσσος επιστρέφει στη σκηνή και αρχίζει τη νέα παγκόσµια περιοδεία του µε πρώτο σταθµό το Ηρώδειο και το Φεστιβάλ Αθηνών, µε τη συναυλία «Βeing Demis» απόψε στις 21.00. Θα παρουσιάσει τραγούδια από το καινούργιο άλµπουµ του µε επιρροές από τη ροκ, την µπλουζ και τη σόουλ. Ενώ κάνει µια πλούσια αναδροµή στο µουσικό ρεπερτόριο, τόσο της σόλο καριέρας του όσο και της περιόδου µε τους Αphrodite’s Child – µε τους οποίους πραγµατοποίησε πάνω από 240 τηλεοπτικές εµφανίσεις και ηχογράφησε τρία άλµπουµ (συµπεριλαµβανοµένου και του πειραµατικού µεν, αλλά διαχρονικού «666»). Μετά τη διάλυση των Αphrodite’s Child άρχισε τη σόλο καριέρα του, κατορθώνοντας να πουλήσει πάνω από 50.000.000 δίσκους, µε επιτυχίες («Μy reason», «Forever and ever», «Goodbye my love, goodbye», «Ι need you») που σηµάδεψαν τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Ξεκινώντας από την Αίγυπτο κέρδισε το κοινό και των πέντε ηπείρων, ενώ στην Αµερική εισέβαλε στις υψηλότερες θέσεις των εθνικών µουσικών τσαρτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: