ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Γιατί αυτός ο πόλεμος;

Τόσο στο παιχνίδι με την Κορέα οσο και με την Νιγηρία απο τους καλύτερους παίκτες ήταν ο Αλ. Τζιόλλης. Η αποδοση του δεν σχολιάστηκε όσο θα έπρεπε απο κανέναν ,ουτε και η συμμετοχη του στο 2ο γκολ της εθνικής με την Νιγηρία.
Στην ψηφοφορία της πλάκας που κάνει η ΝΕΤ δεν υπάρχει καθόλου. Γιατί;
Εχει μήπως σχέση με την μη συμμετοχή του στον ΠΑΟ και το λάθος που έκαναν και τον αφησαν αν φυγει δυσαρεστημένο;
Σίγουρα η ιστορία δεν είναι καθαρή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κάνεις λάθος. Ο εκφωνητής σήμερα είπε ότι ο Τζιόλης ήταν από τους διακριθέντες (αν και έβγαλε 7 παίχτες διακριθέντες) αλλά ειδικά στο ματς με την Ν. Κορέα είπαν οτι ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο και ο μοναδικός που προσπαθούσε.
Όσο αναφορά σήμερα ,για μένα, ο Τζιόλης δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Μόνο αυτή την προσποίηση και το σουτ. Ανασταλτικά ήταν μέτριος καθώς δεν του ασκήθηκε κ ιδιαίτερη πίεση αφού οι Νιγηριανοί παίζαν βαθειές μπαλιές μόνο. Φως φανάρι τα χάσαν μετά την αποβολή.
Τέλος το θέμα δεν νομίζω να είναι οπαδικό και δεν ξέρω πώς το σκέφτηκες έτσι...μιας κ τα 3/4 της εθνικής είναι παίχτες απο Αθήνα αλλά ο Τζιόλης ανήκει στον ΠΑΟ ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ασε μασ ρε αρειανε . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ 10 Η ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙ Η ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΑΤΣΗ.