ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Οταν τα ζωα κανουν κουμάντο στα γήπεδα τι να το κάνεις το συλλαλητήριο; Ποιος να πάει και τι να ζητήσει ; Σανό;



Το μοναδικό τμημα της ΑΕΚ που αγωνιζόταν με επιτυχία κατάφεραν να καταστρέψουν οι φανατικοι ανεγκέφαλοι οπαδοί.
Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 24-23 από την Παρτιζάν Βελιγραδίου και αποκλείστηκε από τους "4" του Τσάλεντζ Καπ. Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα. Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η Ένωση.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς όμως ορισμένοι έχασαν τη ψυχραμία τους και έφεραν σε δύσκολη θέση την ίδια την ομάδα τους.
 Το παιχνίδι της Παρτιζάν εκνεύρισε μερίδα των οπαδών που άναψε καπνογόνα, ενώ ένας ανεγκέφαλος έριξε κροτίδα προς τη μεριά των φιλοξενούμενων λίγες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα.
 Πέντε με έξι οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν απειλητικά εναντίων των παικτών της Παρτιζάν. Ένας δε σήκωσε και έναν πυροσβεστήρα για να χτυπήσει τους φιλοξενούμενους. Με την παρέμβαση των παικτών της ΑΕΚ και των αστυνομικών η προσπάθεια των συγκεκριμένων οπαδών έμεινε στη μέση.

Δυστυχώς η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία από την EHF, αν προσθέσουμε και τις διακοπές που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι οπαδοί δεν έβαλαν μυαλό μετά τα τραγικά επεισόδια στη Λαμία. Και να φανταστεί κανείς ότι οι άνθρωποι της ομάδας είχαν κάνει ό,τι μπορούσαν για να εξασφαλίσουν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Η προσπάθεια τους πήγε στράφι, ενώ πικρή γεύση θα αφήσει στον Γιάννη Αρβανίτη και τους παίκτες τους η θαυμαστή ευρωπαϊκή πορεία τους στο Τσάλεντζ Καπ.

Φανερά απογοητευμένος από την αντίδραση μερίδας των οπαδών της ΑΕΚ και της δύσκολης θέσης που έφεραν την ομάδα τους, ο Γιάννης Αρβανίτης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Οι διοικούντες το τμήμα χάντμπολ άκουσαν τον έμπειρο τεχνικό, δεν έκαναν δεκτή την παραίτηση του, αφού ελπίζουν ότι όταν ηρεμήσουν όλοι θα μπορέσουν να συζητήσουν οι δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: