ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Tρομερός σπάγγος ο Ετο της Ιντερ



Οι σταρ δεν είναι συνηθισμένοι σε αρνήσεις. Για την ακρίβεια, δεν έχουν μάθει να υποτάσσουν την αλαζονεία τους και να παρακαλούν κανέναν. Ο Σαμουέλ Ετό, πάντως, έχει στο μυαλό του αυτή τη «θεωρία». Αλλά στην πράξη δεν έχει κανένα πρόβλημα να μην εμφανίζεται τόσο υπερήφανος... Ο Καμερουνέζος επιθετικός της Ιντερ δέχθηκε μία κλήση στους δρόμους του Μιλάνου, καθώς στάθμευσε το αυτοκίνητό του για μερικά λεπτά σε σημείο που δεν επιτρεπόταν.
Μία τροχονόμος ανέλαβε να συμπληρώσει τα χαρτιά της παράβασης και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τα υπογράψει, ακόμη κι όταν είδε πως ανήκει στον φορ της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το πρόστιμο των 43 ευρώ, ωστόσο, φάνηκε υπερβολικό στον Ετό, που αμείβεται με περισσότερα από 10 εκατ. ετησίως (!) και δεν σταμάτησε να την παρακαλά να τη σβήσει!!! Αν και ο ίδιος έλεγε αργότερα πως δεν είναι άπληστος και απλώς προσπαθούσε να την αποφύγει, ώστε να μη «λερώσει» το οδηγικό μητρώο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: