ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ανθρωποκαινοεγκεφαλικη και όχι Ανθρωποκαινική


Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο πλανητης μας έχει περάσει πλέον σε μια νέα γεωλογική εποχή. Η εποχή αυτή λέγεται Ανθρωποκαινική και ειναι η πρώτη φορά που μια εποχή καθορίζεται και διαμορφώνεται απο τις συνέπειες που έχει φέρει στη Γη ενα μόνο είδος της. Η μόλυνση και η καταστροφή που έχουμε επιφέρει στο περιβάλλον έχουν οδηγήσει τη Γη σε μια νέα εποχή και οι συνέπειες θα ειναι ενεργές για τα επόμενα εκατομμύρια χρόνια. Οι επιστήμονες αναμένουν οτι στην Ανθρωποκαινική θα σημειωθεί η 6η μεγαλύτερη εξαφάνιση ειδών στην ιστορία του πλανητη μας και ολα αυτά εξαιτίας όσων κάναμε τις τελευταίες δεκαετίες στον πλανήτη μας.
Το χειρότερο είδος που περασε ποτε απο τον πλανητη εχοντας συγκεντρωσει όλα τα ελλατώματα του συνόλου του ζωικού βασιλείου  
ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΙΝΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ λοιπόν και όχι απλώς ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΙΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: