ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Να τα λεφτά......

Μέσα σε 2 τετραετίες (μία ΠΑΣΟΚ και μια ΝΔ) τα κέρδη των τραπεζών εκτοξεύτηκαν από τα 233 δισ. ευρώ, στα 579 δισεκατομμύρια. 346 δις ευρώ επιπλέον κέρδη, δηλ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Αυτούς επιδότησε το ελληνικό κράτος με επιπλέον 28 δις, στερώντας τα από τα κατακλεμμένα ασφαλιστικά μας ταμεία.
  Σύμφωνα με τις αναφορές  του ΣΔΟΕ, οι ελληνικών συμφερόντων off shore  εταιρείες υπερβαίνουν τις 10.000 (!) και διακινούν ετησίως περί τα 500 δισ. ευρώ! 200 ΔΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ! Ιδιοκτήτες όλοι οι μεγάλοι «πατριώτες» που σήμερα απαιτούν τη δική μας εξαθλίωση…

8.767.147,03 ευρώ εισέπραξε ο  Προβόπουλος τα 3 τελευταία χρόνια για να εισηγείται σήμερα τη δική μας ισοπέδωση.  580.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 48.333 ευρώ το μήνα είναι η αμοιβή του Παναγή Βουρλούμη, διευθυντή του ΟΤΕ...........κι ερχονται κι άλλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: