ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ


Εστειλε εγκύκλιο σε όλες τις πολεοδομίες της χώρας μη επιτρέποντας στο εξής να εκδίδονται οικοδομικές άδειες σε ιδιοκτησιες που έχουν αποκτηθεί με την διαδικασία της κατάτμησης και ..


μάλιστα με αναδρομική ισχύ απο το 1985.
Ετσι όσοι ιδιοκτήτες διέθεταν οικόπεδα που δεν είχαν πρόσοψη σε δημόσιο η ιδιωτικό δρόμο και με νόμιμες διαδικασίες ,με έγκριση απο πολεοδομία συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης οδών και καταβολή υψηλών φόρων , (που ήταν όλα μουφα και με φουλ ΛΑΔΩΜΑ και λαμογιες) κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ιδιοκτησία τους δεν μπορούν πλέον να οικοδομήσουν (και να κονομανε καταστρατηγόντας τους ορους δόμησης, καταστρεφοντας το περιβάλλον και μοιραζοντας ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ).

Καιρός ήταν να μαζευτουν οι επιτηδιοι .

ΑΡΧΙΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ , ΥΠ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: