ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΔΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Είμαι δικηγορος. Στις 8.00 το πρωι πηγαινω για ενα πιστοποιητικό στο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνων. Εως τις 9.00 οι υπάλληλοι είναι εξαφανισμένοι στο δωματιακι που έχουν για καπνιστήριο, που καπνίζουν αριμανίως χωρίς να ευαισθητοποιειται καποιος να εξυπηρετήσει καποιον απο τους δεκάδες αλλοδαπούς που είναι στην ουρά. Μετά απο μια ώρα και ενω το ρολόι δείχνει 9.05 φωνάζω" Ρε παιδιά ειναι κανένας εδω ; " Τοτε εμφανίζεται καποιος μπαρουτοκαπνισμένος ,με ρωτάει άν είμαι δικηγόρος , παρακάμπτει όλη την ουρά με τους αλλοδαπούς θεωρώντας ότι " Πας μη Ελλην Ζωο " και με εξυπηρετεί
Αυτος δυστυχως είναι ο πολιτισμός μας και η συμπεριφορά μιας Δημόσιας Υπηρεσίας .

82 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπάλληλος του Ειδικού Ληξιαρχείου και επικοινωνώ μαζί σας με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την αναφορά ‘Εξαφανισμένοι οι υπάλληλοι στο ειδικό ληξιαρχείο’.
Οι αναφορές του κ. Δικηγόρου (αμφιβάλλω ότι είναι δικηγόρος) είναι ανακριβείς και αποτελούν καθαρή προβοκάτσια έως και ανοησία από τον εν λόγω κύριο μιας και το Ειδικό Ληξιαρχείο δεν εξυπηρετεί αλλοδαπούς αλλά ληξιαρχικά γεγονότα Ελλήνων που συνέβησαν εκτός Ελλάδος.
Άρα ο κύριος τα έχει μάλλον φανταστεί όλα αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιο ρε φιλε τι περιμενεις;

Ανώνυμος είπε...

Αφου ειναι μεσα και οι υπάληλοι παλιι καλα να λες

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα λαμόγια και τα βυσματα ειναι εκει μεσα ,κομματόσκυλα γαμωτο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου δικήγορε,ΔΕΝ ξέρεις οτι το ειδικό ληξιαρχείο ανοίγει στις 8.30??? ΔΕΝ ξέρεις οτι το γραφείο των δικηγόρων ΔΕΝ είναι εκει που περιγραφεις??? ΔΕΝ ξέρεις οτι ΔΕΝ υπαρχουν αλλοδαποι, παρα μονο ελληνες??? μπραβο φιλε μου 3 στα 3 πετυχες καλύτερα να παιξεις λοττο!!! οσο για την φωτο που εμφανίζεις δεν έχει καμοία σχέση με το κτίριο του ειδικού ληξιαρχείου!!! Άρα δεν είσαι δικηγόρος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα κυριοι είναι ο 5ος οροφος .Οι υπαλληλοι στον 6ο είναι παρα πολύ καλοί με κορυφαία την κυρια στο γραφείο 10. Το αν ειμαι δικηγόρος ή όχι ασε να το ξερω εγω.
Οσο για το κτιριο είναι τυχαία φωτο απο το internet. Αν μόνο αυτό σου εκανε εντύπωση τότε είσαι απο τους θεριακλήδες του 5ου

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον παραπανω για τον 6ο
Αυτοι που δουλευουν στον 5ο ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγω πηγα 8.30 στον 5ο που ήταν άδειος και οι υπάλληλοι είχαν πάρει νούμερα μέχρι το 8.Ειχα το 9 και όλοι καπνιζαν και πίναν καφέ για να εξυπηρετήσουν τους εαυτους τους

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που συνβενουν στο ειδικο Ληξιαρχειο της Αθήνας συμβενει σε ολη την υπολοιπη Ελλάδα στις δημόσιες υπηρεσίες και δεν χρειαζετε να είσαι δηκιγόπος για να το καταλάβεις. Είμαι μαθήτρια του γυμνασίου και αρχίζω να ανισήχω. Μέχρι που θα πάει αυτή ηιστορία?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, εγώ πάντως προσπαθώ όλη μέρα σήμερα να επικοινωνήσω με κάποιον από τον 6ο όροφο, αλλά το πρωί δε το σήκωναν, και μετά τις 11 κατέβασαν τα ακουστικά. Μάλλον τους ενοχλούσε ο ήχος των τηλεφώνων. Δεν μπορώ να πω ότι δεν δουλεύουν οι άνθρωποι, αλλά εμείς που δεν ζούμε στην Αθήνα μόνο μέσω τηλεφώνου έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνούμε με την συγκεκριμένη υπηρεσία. Σηκώστε σας παρακαλώ κει κανένα τηλέφωνο, να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε την δουλειά μας.

Ανώνυμος είπε...

Και δυσαρεστήθηκες που σ' εξυπηρέτησαν εκτός σειράς ???
Δε σου άρεσε το προνόμιο?
Ας αρνιόσουν να σε εξυπηρετήσουν κατά προτεραιότητα, αν διέπεσαι από τόσο αλτρουιστικά αισθήματα και πνεύμα ανθρωπισμού προς τους αλλοδαπούς.
όσο για τη μαθήτρια γυμνασίου που ανησυχεί για την κατάσταση της Ελλάδος ας ανησυχήσει πρώτα για την ορθογραφία που αγνοεί πλήρως και παντελώς και μετά ανησυχεί για τα υπόλοιπα, διότι με τέτοια ορθογραφία ούτε για υπάλληλος καθαριότητας δεν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Από την πέμπτη 21/07 προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με το ΕΛΑ. ΑΔΥΝΑΤΩΝ είτε δε το σηκώνουν, είτε έχουν κατεβασμένο το ακουστικό. Τι να κάνω που είναι επείγων. Ούτε ηλεκτρονικά δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε . Δεν μένουμε όλοι Αθήνα. Απελπισία

ΘΕΑΝΩ είπε...

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το ΕΛΑ από τον Ιούλιο 2011 . Καλώ τα τηλέφωνα 210 3245922 , 2103240737 και 213 1522521 . Παρά τις επίμονες προσπάθειές μου δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τους αρμόδιους υπαλλήλους .Πριν μια εβδομάδα έστειλα μήνυμα φαξ με το ερώτημά μου στα φαξ με αριθμό 210 3240668 και 210 3225664 δίδοντας όλα τα στοιχεία μου και πολλές δυνατότητες επικοινωνίας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό ,φαξ ,ηλεκτρονική διεύθυνση ) Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει καμία απάντηση .Σήμερα καλώ συνεχόμενα επί μια ώρα στα πιο πάνω τηλέφωνα χωρίς κανένα αποτέλεσμα . Είμαι κάτοικος Τριπόλεως και προκειμένου να πάω στο ΕΛΑ πρέπει να οργανώσω σωστά το φάκελο που θα καταθέσω ,γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να γυρίσω στο γραφείο μου και να επιστρέψω με τις απαραίτητες διορθώσεις την επομένη . Το ΕΛΑ θα μπορούσε στην ιστοσελίδα του να αναρτήσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την άρτια υποβολή του φακέλου ,που αφορά κάθε γεγονότος τη δήλωση του οποίου επιδιώκει ο πολίτης . Ευχαριστώ για τη φιλοξενία . ΘΕΑΝΩ ΚΑΛΑΝΤΖΗ .ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ . ΤΡΙΠΟΛΗ . ΑΡΚΑΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

EIMAI APO KO.PANTREMENOS STO EXOTERIKO KAI EXO STEILEI TA XAPTIA TOU GAMOU MOU STO EIDIKO LEIXIARXEIO EDO KAI ENA MHNA. PROSPATHO NA EPIKOINONHSO ME KAPOION APO TO E.L.A THLEFONIKOS NA DO AN TA XAPTIA MOU EXOUN FTASEI. APO TIS 8.30 TO PROI MEXPI TIS 3MM DEN APANTAEI KANEIS STO THLEFONO. EXYPHRETHSH PELATON= 0. TI GINETAI PHRE FOTIA TO MAGAZI.H SYNTPOFOS MOU EINAI BRETANIDA KAI EILIKPINA NTREPOMAI GIA THN KATANTIA TOU ELLHNIKOU DHMOSIOY. EIMASTE KI EMEIS ANTHROPOI POU ZOUME STHN EPARXEIA,KAI OXI YPANTHROPOI. APAGE THA MPORESO NA NOMIMOPIEISO TO GAMO MOU STHN AMHRH AYTH XOPA POU MAS YPOXPEONEI NA PLHPONOUME TO DHMOSIO XPEOS GIA TA EPOMENA 20 XPONIA, H NA THN KANOUME GIA ALLH GH KI ALLA MEPH. EUXAPISTO.TAKHS.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΕΛΕΟΣ!!
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

THA SAS PO DIKIA MOU ISTORIA.EGW EIMAI PANDREMENOS ME FILIPINEZA KAI EIMAI 8 MHNES PHILLIPINES.META APO TON GAMO GIRISA STIN ELLADA KAI EDWSA OLA TA XARTIA STO DIKIGORO MOU NA TA DILOSEI STO EIDIKO LIKSIARXEIO.OMWS TO PROBLIMA KATHE FORA POU PIGENE ME TA XARTIA POU TOU LEGABE PANDA VRISKOUNE MIA DIKAIOLOGIA OTI KAPIO XARTH LIPEI.3 FORES PIGE KAI 3 FORES TOU EIPANE DIAFORETIKA.PRIN LIGES MERES PIGE PALI KAI TWRA PALI LENE OTI THELEI NEO XARTH.EGW PANDWS THA PARW TILEFONO TO YPOURGEIO EKSOTERIKON TIN DEFTERA.EPISHS ESTILA MAIL STO ALTER TV STON KIRIO AFTIA ME TO PROVLIMA.ELPIZO NA EPIKINONISEI MAZI MOU THA GINOUNE ROMBES EKEI

αλέξανδρος μιχαηλίδης είπε...

Χαίρετε,

το στέλνω απ' την Ολλανδία. Συμπερασματικά, το ΕΛΑ τα πάει πολύ άσχημα με τα τηλεφωνα, αλλά η κυρίως δουλειά τους προχωράει. Εξηγούμαι:
Παντρευτηκα Ολλανδέζα τον Ιουν 2010. Ιουλ '10 το δηλώσαμε στην πρεσβεία Χάγης.
1,5 χρόνο καλούσα τον οικίο δήμο μου Θεσ/νικης αλλά νέα μερίδα δεν έχει ανοίξει. Αποφάσισα να διαπιστώσω που βρίσκεται το θέμα.
Προκύπτει το ΕΛΑ έχει από Ιαν 2011 στείλει στην Θεσ/νίκη το έγγραφο κατά τα λεγόμενα της υπαλλήλου ΕΛΑ. Η Θεσ/νίκη δεν το έχει λάβει...

Απλά η επικοινωνία με το ΕΛΑ μου κοστίζει ώρες (!) τηλεφωνημάτων (που είτε δεν απαντούν είτε είναι απασχολημένα) κ τελικώς δεν καταλήγουν σε επικοινωνία...

η κόρη μου είναι 8 μηνων, την βαφτίζουμε σε 1 μήνα, άλλά παραμένει να είναι νόθο τέκνο μου κ εγώ ανύπαντρος κατά την Ελληνική (α)Διοίκηση.

αλέξανδρος μιχαηλίδης

Ανώνυμος είπε...

κατι πρεπει να κάνει ο υπουργός. Ολοι αυτοι που μας δροποιάζουν πρέπει να φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ Ή ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ" ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ, ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ "ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ" ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΕΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑ!!!ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ 2131364000 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ. ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

to www.elath.gov.gr den doulevei...

vriskomai eksoteriko kai thelo na katevo na diloso ton gamo mou gia na mporesei na erthei kai h gynaka mou edo gia na meinei.

elpizo na me eksyphrethsoun... (h mallon oneirevomai apo afta pou diavazo?)

Ανώνυμος είπε...

Οla einai thema tyxhs

Ανώνυμος είπε...

PROSPATHW EPISHS... AFTOI EINAI POU O TSIPRAS THA TOUS DWSEI AKFHSH STO MISTHO ADI NA TOUS PETAKSEI OLOUS EKSW- KAI TO XEIROTERO APO OLA: EMEIS PLHRWNOUME TOUS MISTHOUS AFTWN TWN AXRHSTWN

Ανώνυμος είπε...

Trχαιρετω ολους τους βασανισμενους απο το ελληνικο δημοσιο..κι η δικη μου ιστορια μια απο τα ιδια ειναι.πριν λιγο καιρο παντρευτηκα στην κυπρο και μενω μονιμα εκει.προσπαθω επι μια εβδομαδα καθε μερα απο τις 9 το πρωι εως τις 1 και δεν απανταει κανενα τηλεφωνο απο τα 13 νουμερα που εχω βρει.
σο για την πρεσβεια μας κι αυτη για τα πανηγυρια ειναι.10 σεπτεμβριου μου ειπαν θα ανοιξει το εκει ληξιαρχειο κι εγω καιγομαι γιατι σε λιγες μερες ερχομαι ελλαδα και θα παω στο ειδικο ληξιαρχειο.
μηπως γνωριζει κανεις αν το αντιγραφο ταυτοτητας της κυπριας συζυγου μου ειναι αρκετο η θα μου ζητανε οι φωστηρες στην αθηνα τιποτα επικυρωσεις και τετοιες αηδιες?
σημειωστε οτι ουτε στην πρεσβεια δεν ηξεραν να μου πουν.
σας ευχαριστω προκαταβολικα και θα περιμενω απαντησεις σας.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ίσως να σου ζητήσουν επίσημη μετάφραση από τα κυπριακά στα ελληνικά...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ντροπή αυτή η υπηρεσία που δημιουργήθηκε για τους Ελληνες του εξωτερικού.Ετσι σκέφτομαι παρόλα τα χάλια που μας κατάντησε η τρόικα στην Ελλάδα..να χαίρομαι όταν ζητάνε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων!!Βγές ρε δημόσιε υπάλληλε έξω να εργαστείς..να δεις τι σημαίνει ελεύθερος επαγγελματίας και τι ανταγωνισμός και αγχος για την δουλειά σου.Πήγαινε στην Βουλγαρία που την θεωρείς κατώτερη χώρα και δές τι σημαίνει εξυπηρέρηση!ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ

Mανολης1970 είπε...

Κανενα ανθελληνικο κουμουνι ειναι η αλλοδαπος(μαλλον το πρωτο),που παιρνει σβαρνα ολα τα σαιτ και χωρις να εχει ιδεα η στοιχεια κανει προπαγανδα ανθελληνικη.αυτο ειναι ολο.Ερχεται η ωρα τους ομως μην ανησυχεις!Η ελλαδα θα ξαναγινει ΕΛΛΑΔΑ!
Και οχι περιοχη πειραματων της παγκοσμιας ελιτ και του σχεδιου παγκοσμιοποιησης της.
Και σταματηστε την καραμελα οτι αναγκαζονται να φυγουν απο τη χωρα τους ως διωκομενοι πολιτικα.Εγκληματιες ειναι οι περισσοτεροι.Και απο κει και περα τις προηγουμενες δεκαετιες που ηταν χειροτερα τα πραγματα στις χωρες τους με πραγματικα ευρειες ταραχες και πολεμους γιατι δεν νοιαζοταν κανεις?Οι αλβανοι,οι αιγυπτιοι οι νιγηριαναοι που ερχονται 30 χρονια τωρα λαθραια και αυτοι πολιτικα διωκομενοι ειναι?Μα τοπσο κουτοχορτο τρωτε πια?
Αριστερουλια που και καλα ειστε εναντια στο κεφαλαιο,εισστε τοσο ηλιθια ατομα που δεν θελετε να καταλαβετε οτι με τις ενεργειες σας αυτους και μονο εξυπηρετειτε και κανεναν αλλον.

Ανώνυμος είπε...

aDoksa to Theo meta apo 2 mines kai xarh ston anonymo filo pou anartise to epikairo thlefono tou Ypourgeiou eswterikwn (2131364000 ) me Eksypiretisan kai malista prepei na pw oti htan oloi tous poly eugenikoi. H aleithia einai oti oi palioi oloi exoun parei syntaksi oi opoioi kai profanws htan ypeuthinoi gia tyxwn Lathi, kai ta tilefona exoun epishs allaxthei. osoi loipon endiaferonte as tilefonisoun sto:
213-1522-533 Apsogi kai grigori eksypiretish ( toulaxiston se emena gia tin dikh mou periptwsh) kai thelw na pisteuw se olous mas. !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΗΞΕΙΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ "ΑΧΡΗΣΤΟ ΛΗΞΕΙΑΡΧΕΙΟ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ... ΠΗΓΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ (!) ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΑΜΟΥ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ)... ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΟΣΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ..... ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΔΩ!!!!!!! ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ!

Ανώνυμος είπε...

213 1522511-19 Tilefwniste ekei gia eidiko lixiarxeio!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο γάμος μου τελέστηκε στη Μαδαγασκάρη , πήγα το επίσημο χαρτί στον πρόξενο που είναι "επι τιμή" εκεί .. δηλαδή δεν πληρώεται απο το δημόσιο καθώς είναι και επιχειρηματίας ο άνθρωπος, ήρθα για λίγο στην ελλάδα μετα απο δέκα μήνες και πήγα να δηλώσω και εδω τον γάμο .. μου είπαν ότι αυτό θα πρέπει να γίνει απο τον πρόξενο ..πήγα στα ΚΕΠ και σε μια εβδομάδα το ειδικο ληξιαρχείο απάντησε πως δεν υπάρχει έγγραφο τέτοιο απο Μαδαγασκάρη...

Ανώνυμος είπε...

213-1522-533 Να ειναι καλα οποιος το αναρτησε...προσπαθουσα ολη μερα στα αλλα νουμερα και τιποτα!

Unknown είπε...

Στην ερώτηση ότι προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας για να ρωτήσω αν παραλάβατε κ αν πρωτοκολληθηκε η ληξιαρχικη πράξη της κόρης μου έτσι ώστε να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για τη λήξη της όλης διαδικασίας... αλλά δυστυχώς δεν το σηκώνει κάνεις μα κανείς το τηλέφωνο σε 19 νούμερα που έχω πως εξηγείται? Ότι όλοι είναι στα γραφεία τους?

Ανώνυμος είπε...

k ego ta idia epa8a den to shkoni kaneis 8a dokimaso ayto poy eipe o filos

Ανώνυμος είπε...

Einai apisteuto. Exo dokimasei ola ta noumera kai den apantaei kanena. Akoma kai to email erxete epistrofi lathous. Ti na po.

Ελεύθερη σκέψις είπε...

Οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Σήμερα περίμενα σχεδόν 4 ώρες χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οργάνωση μηδέν, 2 υπάλληλοι για να εξυπηρετήσουν 100+ νούμερα....το δημόσιο στα "καλύτερά" του. Πάλι πρέπει να ξανατρέχω μπας και βγάλω άκρη.

Ανώνυμος είπε...

Τις επόμενες δύο μέρες που πήγα εγώ ήταν μόνο μια υπάλληλος, αλλά ευτυχώς για εμένα εξυπηρετήθηκα, έστω και μετά τις 3 το μεσημέρι

Ανώνυμος είπε...

Τραγικοί! Σήμερα ήμουν εκεί από τις 9.30 έως τις 14.15. Τρεις υπάλληλοι, εκ των οποίων δούλευε μόνο η μία και δούλευε πραγματικά πολύ. Ένας "ωραίος" Γιάννης όταν αποφάσιζε να χτυπήσει νούμερο, αν εμφανιζόταν καμία κυρία που του άρεσε την έβαζε από μέσα και έπιανε την ψιλοκουβέντα και το φλερτ, αγνοώντας ότι απ' έξω περίμεναν δεκάδες άνθρωποι για ώρες. Όταν έφτασε η σειρά μου μας πήγαν στον 6ο όροφο όπου με το ζόρι με εξυπηρέτησε μια κυρία. Έπειτα από 3 ώρες συνολικής αναμονής μου είπε ότι ήθελε χαρτόσημο, που δεν μου είχαν πει πριν που είχα ρωτήσει. Πάμε από την αρχή, στην εφορία στην Αγίας Ελεούσης με μια κυρία που είχε πιάσει την ψιλοκουβέντα με έναν που ζητούσε εξυπηρέτηση, η οποία με είχε και περίμενα επί 45 λεπτά χωρίς λόγο για κάτι που θα μπορούσε να τελειώσε σε 5. Με τον άλλον δεν έβγαζε άκρη, γιατί κάτι είχε εντελώς μπερδεμένο και περίμενε να της φέρουν χαρτιά από αλλού. Μέχρι να της τα φέρουν δεν εξυπηρετούσε κανέναν άλλον. Όταν τσακώθηκα και πήρα το χαρτόσημο πήγα πίσω στο ληξιαρχείο. Άλλη τραγωδία με περίμενε, γιατί μια κυρία που μιλούσε με τον "ωραίο" Γιάννη αποφάσισε να μπει στην ουρά και να μας πάρει τη θέση γιατί ο "ωραίος" Γιάννης της είπε να χωθεί να κάνει τη δουλίτσα της. Για μια δουλειά που συνολικά πήρε γύρω στα 10 λεπτά έπρεπε να περιμένω σχεδόν 5 ώρες. Γιατί κάποιος αποφάσισε να δώσει άδειες σε όλους τους υπαλλήλους ταυτόχρονα. Σιχαμένο δημόσιο. Και άνθρωποι που νομίζουν ότι πίσω από μια καρέκλα γίνονται μικροί θεοί. Μόνο αυτό έχω να πω. Ντροπή τους!

Ανώνυμος είπε...

Ενα τηλέφωνο που να απαντήσει κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ BLOG,ΕΛΕΟΣ!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τελειως αχρηστη υπηρεσια!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική από αυτή που φαίνεται...έως και το 2010 υπήρχαν 11 υπάλληλοι στα γκισέ του Ειδικού Ληξιαρχείου οι οποίοι με τξν εθελουσία έξοδο συνταξιοδοτήθηκαν. Έκτοτε η κατάσταση είναι δραματική... Τρείς με τέσσερις υπάλληλοι θα πρέπει να εξυπηρετήσουν ημερησίως τουλάχιστον 120+ νούμερα (άνοιξη-καλοκαίρι αυξάνονται λόγω του ότι οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες του εξωτερικού ερχόμενοι για διακοπές προσπαθούν αυτοπροσόπως να δηλώσουν γεγονότα) από τα οποία μπορεί να τύχει μία δήλωση μόνο π.χ. ενός γάμου ή μιας γέννησης κ.λ.π. ή ολόκληρου γενεολογικού δένδρου (μπορεί και 2 ώρες το νούμερο). Στον 6ο όροφο εργάζονται οι υπάλληλοι (παραπάνω από 10 εκτός της Γραμματείας ,3 ή 4 άτομα,που πρέπει να τα πρωτοκολλήσει, δεν είναι)που εξυπηρετούν αιτήματα αντίστοιχα που προέρχονται από όλες τις Ελληνικές Πρεσβείες και τα Προξενεία του πλανήτη όλες τι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τους Δήμους, τα Κ.Ε.Π. κ.λ.π. της χώρας και με φαξ όλα τα αιτήματα που μπορεί να στείλει ο οποιοσδήποτε. Με δεδομένα τα παραπάνω και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο (άτομα αποκλειστικά που να ασχολούνται με αυτό για κάθε πληροφορία) και με δεδομένο ότι κατά καιρούς όποιος νέος υπάλληλος μετακινούνταν στο Ε.Λ.Α. έψαχνε το "βύσμα" για να φύγει καταλαβαίνετε το γιατί υπάρχουν αυτά τα προβλήματα...Διότι πολύ απλά και μαθηματικά δε μπορούν ούτε 20 ούτε 30 ανθρώποι να καταχωρήσουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος πάσης φύσεως αιτήματα (γεννήσεις-βαπτίσεις,γάμους-διαζύγια,θανάτους,αναγνωρίσεις και όλες τις μεταβολές αυτών) όλων των Ελλήνων του εξωτερικού... Ξέρετε περίπου πόσοι είναι........;

Ανώνυμος είπε...

an den dilwsw ton gamo mou sto eidiko lhxiarxeio ti provlimata tha exw ?

Ανώνυμος είπε...

Αν το εχεις δηλωσει στη προξενικη αρχη θα δηλωθει στο ειδικο ληξιαρχειο, απλα μπορει να παρει χρονια λογου γραφειοκρατιας και ελειψη προσωπικου.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν καί εξαιρέσεις εκεί στόν 5ο καί τόν λένε Γιάννη.
Νά είναι καλά τό παλικάρι γιά τήν βοήθειά καί τό ενδιαφέρον γιά τήν έκδοση Α.Δ.Τ τής γυναίκας μου γιά νά μπορέσει νά ταξιδέψει Στό εξωτερικό. (Dinslanken).

Aνέστης.Από Χαλκίδα.
Σ'ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιό τηλέφωνο απαντά ο συγκεκριμενός υπάλληλος που εξυπηρετεί;

Unknown είπε...

Ax! Ax! Paraligo! Afto to noumero apantise alla afto pou me sindese tipota!!!

Unknown είπε...

Άσε μη το κουράζεις φίλε δημόσιε υπάλληλε .2μερες και δεν απαντάτε στα τηλέφωνα.ειστε για κλωτσιες

Ανώνυμος είπε...

Από Τετάρτη προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το ειδικό ληξιαρχείο και σήμερα αποφάσισα να πάρω σε κάτι τηλέφωνα που βρήκα στον χρυσό οδηγό. Η κυρία που το σήκωσε ήταν ευγενική και μου είπε ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Το τηλέφωνο είναι 213-152-2505.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ εδω και δυο μερες στο παραπάνω τηλέφωνο και δεν απαντά,τι ώρα πήρες;

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ προσπαθώ να τους πάρω τηλέφωνο εδώ και 4μέρες αλλά δυστυχώς δεν σηκώνει κανένας. Εύχομαι να τους κόψουν και άλλο από το μισθό τους. Για να ψηφίσουν από την πείνα. Αμήν ��

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Διευκρίνηση:
Το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών βάσει μαλακίας νόμου γράφει τα γεγονότα
Ελλήνων που γίνονται στο Εξωτερικό. Βέβαια θα μπορούσε να τα αντιγράφει αντί να τα γράφει...το πιο απλό. Ομως για μια ακόμα φορά για να ταλαιπωρήσουμε τον άμοιρο που πέφτει στο δόκανο του Ελληνικού καφρικισμού, τον υποχρεώνουμε να περάσει από το σαλόνι του ΕΛΑ. Και για να αιτιολογήσω τη λέξη μαλακίας νόμου που προανέφερα, θα μπορούσε το πιστοποιητικό γέννησης γάμου και ότι άλλο να εκδίδεται μια και μόνη φορά από τις αρμόδιες αρχές στο εξωτερικό και κατόπιν να αναγνωρίζεται από τις εντόπιες ως έχει.
Τέλος πάντων, άνθρωπος είδε αυτά και όντας υπάλληλος για να δικαιολογήσει το χρόνο του εκεί εμπνεύστηκε μια εφαρμογή με την οποία οι Ελληνες του εξωτερικού μπορούν να καταχωρούν τα γεγονότα τους (σαν αίτηση) από εκεί που βρίσκονται και στη συνέχεια να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά τους σε κάποιο Προξενείο, ΚΕΠ και οπουδήποτε αλλού όπου θα υπάρχει εξουσιοδότηση για έλεγχο αυτών και υπογραφή με ένα μόνο κλικ καταργώντας μια χρονοβόρα διαδικασία που υφίσταται επί του παρόντος εν έτει 2017.
Αφού λοιπόν προσκομίσει τα δικαιολογητικά του σε κάποια αρχή η αίτηση του προεγκρίνεται κατόπιν αρχικού ελέγχου. Ενας δεύτερος έλεγχος από κάποιον άλλο ελεγκτή κατοχυρώνει την προέγκριση και καθιστά το πιστοποιητικό διαθέσιμο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου δεόντως υπογεγραμμένο και σφραγισμένο.
Βλέπε την εφαρμογή εδώ
http://hellas-register.appspot.com
Κανείς αρμόδιος δεν σκέφθηκε ούτε καν να κοιτάξει την εφαρμογή αυτή, 1 χρόνο μετά την ολοκλήρωση της και δημοσίευση της στο web.
Από εκεί και πέρα για τι πράγμα μιλάτε ακριβώς???για να καταλάβω και γω δηλαδή....



Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό. Να ξεχωρίσουμε τους ανθρώπους
με το σύστημα του Υπουργείου . Αν το σύστημα δεν δουλεύει σωστά οι υπάλληλοι
όσο και να δουλεύουν το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.
Επίσης μην γράφετε ανώνυμα. Δεν βοηθάτε κανένα. Δεν σας ακούνε. Μιλήστε επώνυμα.
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ λόγω ιδιότητας.

Γεώργιος Καραπάνος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΩ ΜΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ;

ΣΟΦΙΑ είπε...

Επιβεβαιώνω την αψογη εξυπηρετηση στο τελευταιο νουμερο. Απαντησε στο δευτερο κουδουνισμα. Η κυρια που βγηκε χρησιμοποιησε υπολογιστή για να ψαξει και μου εδωσε την απαντηση σε δυο λεπτα

Γεώργιος Καραπάνος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ISA είπε...

Pious ellines eksipiretite ????? Edo ke mia wdomada perno tilefono ke den apantai kanis!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στην προισταμενη του ειδικου ληξιαρχειου αθηνων...μια ξανθια "κυρια" που δηθεν κατεβαινει στον 5ο οροφο να βοηθησει και μας επιβαλλει να κατσουμε ολοι κατω...λες κ δεν μπορουμε να στεκομαστε ορθιοι οσοι εχουμε προβλημα μεσης. Συν τοις αλλοις η συγκεκριμενη "κυρια" μου λεει 'οχι θα κατσεις κατω δικος μου ειναι ο χώρος'. Της λεω δημοσιος ειναι δεν ειναι ιδιωτικος χωρος. Να γελανε ολοι και αυτη με τουπέ να λέει οχι δικος μου ειναι κ θα κανετε οτι πω! Για να μην αναφερω το τι ακολουθησε με τον υπολοιπο κοσμο... ετσι αυτο ειμαστε στην Ελλαδα. Μπαινουμε σε θεσεις εργασιας με η χωρις μορφωση...εκπαιδευτικη κ μη και μιλαμε οπως θελουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πλησιάζουμε τους δυο μήνες που έστειλα τα χαρτιά του γάμου ταχυδρομικά. Η επικοινωνία είναι αδύνατη! Απαράδεκτη κατάσταση.

Unknown είπε...

Εξυπηρετηθηκα νωρίς το πρωί στο τηλέφωνο 2131522526-502-500-534

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό το λόγο ακριβώς θα κάνω αίτηση για υπηκοότητα στη χώρα που ζω, γιατί κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα, αντί να κάνω διακοπές, χάνω το χρόνο μου με τους άχρηστους κι αμόρφωτους του Ελληνικού δημοσίου. Κύριοι δημόσιοι υπάλληλοι, δουλεύω σκληρά σε αντίθεση με τους περισσότερους σας. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, δεν οφείλω να χάνω ολόκληρα μεροκάματα για τη χαζομάρα σας και την αδυναμία σας να οργανωθείτε. Αν αγαπάτε τη χώρα, τότε αυτό-οργανωθείτε. Δεν είστε πρόβατα, είστε άνθρωποι. Δε χρειάζεστε μία ανώτερη αρχή για να κάνετε αυτό για το οποίο πληρώνεστε. Σε μερικούς μήνες παντρεύομαι και δεν έχω ιδέα αν αξίζει ή δεν αξίζει να κατέβω Ελλάδα για να δηλώσω το γάμο και την αλλαγή επωνύμου στο ειδικό ληξιαρχείο. Να δώσω ένα σωρό λεφτά για πτήσεις και τελικά να χάσω και τα λεφτά και το χρόνο μου. Στο προξενείο μου είπαν ότι παίρνει ως και 6 μήνες. Τουτέστιν, για τη χώρα στην οποία ζω θα έχω άλλο επώνυμο και για την Ελλαδίτσα μας άλλο. Το οποίο σημαίνει χιλιάδες προβλήματα στην καθημερινότητα μου. Τι θα πω σε όλες τις εδώ υπηρεσίες που θα φέρω 2 διαφορετικά επώνυμα; Ότι το τμήμα είχε 11 υπαλλήλους και τώρα που έκοψαν τις θέσεις, οι υπόλοιποι λένε ότι η καλύτερη λύση είναι να ξύνονται; Εννοείται πως μετράω αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα πάω στο προξενείο για να "παραδώσω" την ελληνική υπηκοότητα.

Unknown είπε...

Παίρνω εδώ και 3 μήνες κάθε μέρα όλα τα τηλ δεν απαντάει κανείς τα νεύρα μου κροσια




Από Γερμανία

Παναγιωτης είπε...

Για χαρεί του ληξιαρχείου Σίφνου και της ληξιαρχου κάνοντας χωρίς δημόσια έγγραφα ληξιαρχική πράξη θανάτου για αλλοδαπου από την Αλβανία από έγγαμο με ελληνιδα τον γραψανε διαζευγμένος και χωρίς να ζητήσει χαρτιά από δικαστική απόφαση το διαζύγιο μας έβαλαν σε μπελάδες και τώρα αυτήν την στιγμή δεν μπορούνε ούτε στην Αλβανία να την δηλώσει η οικογένεια του ντροπή και αισχος που βαζουνε τσοπάνηδες να δουλεύουν στα ληξιαρχεία χωρίς να ξέρουν την δουλειά τους να την κάνουν σωστα

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΤΑ ΤΗς ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ !!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ Η ΚΥΡΙΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Unknown είπε...

Τι ώρες λειτουργεί το ειδικό ληξιαρχείο ; Μπορώ να πάω και 13:00;

Βαμπορακης Γεώργιος είπε...

Εγώ και οικογένειά μου είμαστε κάτοικοι Γερμανίας. Κατά την διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου του νέου μας τέκνου γνωρίσαμε τηλεφωνικά την κυρία Σερίφη. Είναι δύσκολο να εξηγήσω με λέξεις το ποσό μας βοήθησε η συγκεκριμένη κυρία, με πόσο ενδιαφέρον και ανθρωπιά ασχολήθηκε με την υπόθεση μας.
Σας ευχαριστούμε οικογενειακώς μέσα απ’την καρδιά μας !

Unknown είπε...

Θέλω να διορθώσω κάποια λάθη στο επώνυμο της γυναίκας μου και στα ονόματα των γονέων της λόγω λαθεμένης μετάφρασης στο ελληνικό προξενείο . Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω, γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πήρα τηλέφωνο σήμερα σχεδόν σε όλα τα νούμερα της λίστας της σελίδας αυτής: https://anastasiadiskonstantinos.appspot.com/pdf/register.pdf
Από αυτά μου απάντησαν τα 2131522508, 2131522516 και 2131522532. Οι κλήσεις έγιναν μεταξύ 14:00-15:00 και οι τρεις υπάλληλοι που απάντησαν ήταν αρκετά ευγενικοί, ιδίως ο πρώτος.

Unknown είπε...

Απαράδεκτη...δεν θέλουν να ακούσουν. Μασ φώναζαν,σαν ζώα. Για το δικο τους λάθος.κια τώρα εγω πρέπει να πληρώσω. Μαλον θα πάω στο δικηγόρο μου, ...θα δω.

Παρης είπε...

Παιρνω τηλεφωνο εδω και ενα μηνα για ενα λαθος που εχετε κανει στην λειξ. Πραξη γαμου και δεν το σηκωνει κανεις.και αυτα ειναι ψεματα

Ανώνυμος είπε...

Δοκιμάστε αυτή τη λίστα https://www.docdroid.net/fkCa4lZ/kataloghos-el-pdf

Σταυρος είπε...

Απαράδεκτοι ρε παιδιά...έλεος απ'τό πρω'ί' σήμερα,μιά μιλάει κι όταν δεν μιλάει δεν τό σηκώνουν!

Unknown είπε...

Δεν είναι δυνατών με αυτούς στα τιλεφωνα

Unknown είπε...

6 mines perno tel kai den shikonun apistefto ?

Unknown είπε...

Mi pos kserete kapio arithmo faks

Ανώνυμος είπε...

Δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο ΠΟΤΈ!!!!!!

ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕ 15 ΓΡΑΜΜΈΣ
ΑΠΑΡΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!
ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΊ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΉΝΥΜΑ ΕΤΣΙ ΏΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

algorithm είπε...

Κλασικοι ελληνες δημοσιουπαλληλοι βολεμενοι που κανουν τα ελαχιστα για να παιρνουν το μισθο τους. Ευτυχως υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ειναι λιγες απο σωστους υπαλληλους. Κια αυτοι ομως δεν αρκει να αλλαξουν μια χωρα που ποτε δεν θα παει μπροστα και ουτε νοιαζει κανεναν πως εχει καταντησει...Αλλα το θεμα δεν ειναι μονο οι υπαλληλοι. Ειναι και η εκστοτε κυβερνηση που δεν εχει ενα Online συστημα να γινονται ολα μεσω Ιντερνετ και να μη χρειαζεται ο αλλος να τρωει τις σαρκες του αν απαντανε στα τηλεφωνα ή αν πρεπει να στηθει στην ουρα απο τις 6 στο Μοναστηρακι ή δε ξερω τι αλλο.

ΙΤ είπε...

1 χρόνο+ μετά απο τον γάμο μας σε προξενείο του εξωτερικού, ο γάμος ακόμη δεν έχει καταχωρηθεί από το ειδικό ληξιαρχείο (ενώ το προξενείο έχει στείλει τα χαρτιά εδώ κ μήνες).. απλά τραγικοί! Μπανανία!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΘΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ {ΑΛΛΟ ΘΑΕΜΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ}