ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 1970. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ GA FERRIES


Για ένα απόγευμα ξαναγυρίσαμε 30 χρόνια πίσω οικογενειακώς και θυμηθήκαμε τα καλοκαίρια που το ταξίδι στις Σποράδες ήταν μια μικρή περιπέτεια. Περιμέναμε το πλοίο των GA FERRIES ΜΙΛΕΝΑ στην Αλόννησο για να μεταβούμε προς τον Αγ. Κωσταντίνο και μετα με ΙΧ στην Αθήνα .Ωρα αναχώρησης 18.30.Προς μεγαλη μας χαρά είχε καθυστερηση αφιξης μόνο 15 λεπτά και άλλα 25 λεπτά να φύγει ,σύνολο 40. Για να μην ξοδέψει πετρέλαιο επειδή είναι ακριβό άσχετα αν το είχα καλοπληρώσει εγώ (ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ 220 ευρώ, 20% ακριβότερα απο πέρσι , αν και ειχα την τηλεοπτική διαβεβαίωση του Υπουργού ότι στη χειρότερη περίπτωση οι τιμές θα ήταν ίδιες)πήγαινε πολύ αργά με αποτέλεσμα μια διαδρομή των 4.30 ωρών στην χειρότερη περίπτωση να την κάνουμε σε 6.30 .Ολοι πιστεύαμε ότι ήταν σταματημένο. Φτασαμε στον Αγιο Κων/νο στη 1.00 το πρωι και επειδη εβαλαν τα αυτοκίνητα λάθος βγηκαμε απο το γκαράζ του πλοίου στις 2.οο. ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Το ίδιο ταξίδι με άλλη εταιρεία 2.45 ώρες.Δυστυχώς δεν μας ταίριαζαν οι ημερομηνίες
Το πλοίο σε άθλια κατασταση ,γεμάτο απο κόσμο ,χωρίς τα αντίστοιχα σαλόνια με τραγικές και πολύ βρώμικες θέσεις,κλιματισμός μηδεν ,ανεπαρκής φωτισμός,κλειδωμένες οι τουαλέτες του καταστρώματος και το πλήρωμα στα παράπονα απαντούσε ¨ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ , ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ;"
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΛΕΝΑ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ- ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ 7.30 ΩΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΣΚΙΑΘΟΣ 11.00 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΛΕΝΑ ΑΘΗΝΑ -ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 8.00 ΩΡΕΣ
ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΑΙΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: