ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ


Ειναι αίσχος ολοκληρη πολη σαν την θεσσσαλονικη με 1000000 κατοίκους να μην συμμετέχει ενεργα και ΣΟΒΑΡΑ στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

αγαπητέ φίλε/φίλη,
δεν είναι που δεν συμμετέχει ο πολίτης της πόλης μας μα δεν υπάρχει ούτε υποδομή ούτε σχεδιασμός για να καλυφθεί αυτή η ανάγκη. Οι κάδοι της ανακύκλωσης είναι μόνιμα γεμάτοι (πάντα τους χρησιμοποιώ) και το εργοστάσιο ανακύκλωσης που έχουμε δεν επαρκεί ούτε για να ανακυκλώσει τις υπάρχουσες (πόσες;) ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών και καταλήγουν αυτά που συγκεντρώνονται στην χωματερή - όταν είναι ανοικτή.
Πρέπει να απαιτήσουμε να ενημερωθούμε και για τα ποσοστά υλικών που ανακυκλώνονται αλλά και για το πότε θα φτάσουμε και ποιόν στόχο στην ανακύκλωση.
Ας ξεκινήσουμε μια καμπάνια οι bloggers τουλάχιστον για να ξεκουνήσουμε τους δήμους της Θεσσαλονίκης. katranitsas@blogspot.com