Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο «χάρτης» της πατάτας


Πολλοί είναι οι Δήμοι που αυτό το Σαββατοκύριακο θα διανείμουνε πατάτες υποστηρίζοντας το κίνημα χωρίς μεσάζοντες, αφού το ενδιαφέρον των δημοτών τους έχει αυξηθεί.
Συγκεκριμένα:
Ν. Κηφισιά: Οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται Σάββατο & Κυριακή, από τις 8 το πρωί, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στη Νέα Κηφισιά και στις οδούς Κηφισού, Ερυμάνθου, Αγραύλης και θα διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.
Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού, σε συσκευασίες των 10,20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό. Η διάθεση θα γίνει από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς την Κυριακή, από τις 10 το πρωί, στην οδό Τριπόλεως 19, στην Αργυρούπολη, απέναντι από την είσοδο του κολυμβητηρίου.
Άγιος Δημήτριος: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στην περιοχή Ασυρμάτου
Ηλιούπολη: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο ΙΚΑ
Ζωγράφου: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο πάρκο Γουδί
Καισαριανή: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι πίσω από το γήπεδο της Νήαρ Ήστ-στο Σινέ Αιολία, στην Καισαριανή.
Βύρωνας: Θα διατεθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στον Κουταλά (απέναντι από το Πυροφυλάκειο, πλησίον Στρατοπέδου Σακέτα) στο Βύρωνα
Ανθούσα: Θα διατεθούν 50 τόνοι πατάτας Σάββατο & Κυριακή στο EXPO ATHENS στην Ανθούσα
Σέρρες: Θα διατεθούν 75 τόνοι πατάτας το Σάββατο με κέντρο διάθεσης το στρατόπεδο Παπαλουκά
Βέροια: Με πρωτοβουλία των «Πολιτών της Βέροιας» θα διατεθούν το Σάββατο 75 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Βέροιας στην τιμή των 0,25 λεπτών το κιλό. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί. Παράλληλα, σε διπλανό χώρο θα διατεθούν φθηνά ακτινίδια από παραγωγούς της περιοχής στην τιμή των 0,50 ευρώ το κιλό, ενώ σχεδιάζεται η απευθείας διάθεση στους καταναλωτές και άλλων προϊόντων όπως φασόλια, ρύζι, λάδι κ.λπ.
Σφενδάμη: Στις 9 το πρωί του Σαββάτου ο παραγωγός από το Αμύνταιο που πούλησε τρία φορτηγά πατάτες, 66 τόνους στο Αιγίνιο, προς 0,20 € το κιλό, θα βρίσκεται στην Πλατεία της Σφενδάμης. Είκοσιπέντε κιλά πατάτες, πέντε ευρώ.
Πηγή: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου