Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Στηριξη ή καλά...... κρασια;

Επιμένει ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρόσκληση προς τους άλλους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης, εκτός του Κώστα Γκιουλέκα, να συνταχθούν με τη δική του υποψηφιότητα και θα τους στείλει και σχετικές επιστολές.
Ηδη η «Δημοκρατική Αριστερά» αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα Μπουτάρη και σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι πρέπει να αξιοποιηθεί ως η καλύτερη μεταξύ αξιόλογων υποψηφιοτήτων για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και να νικήσει.
«Αν κατεβάσει άλλον το ΠΑΣΟΚ, θα μαχαιρωθούμε, θα γίνει πιο δύσκολη η ζωή μας», είπε ο Γ. Μπουτάρης, ο οποίος ελπίζει στη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, αφού θεωρεί ότι η δική του υποψηφιότητα είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει στη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος, που έχει συνταχθεί με την υποψηφιότητα Τζήκα, εκμυστηρεύτηκε στον Μπουταρη ότι θα στηρίξει όποιον υποψήφιο δήμαρχο επιλέξει το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ο Μπουτάρης είναι ανοιχτός σε ενδεχόμενη συνεργασία, και σε επίπεδο προσώπων, με την Ντόρα Μπακογιάννη και υποστηρικτές του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.
Αν συνυπολογιστει ότι ο Μπουταρης κατεβηκε στις εκλογες με τον Μανο και τους αλλους αστειους τύπους ή θα πρεπει να απαρνηθει τις κακες παρέες η οπως εστρωσε θα κοιμηθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου